Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robokutya

    senior tag

    válasz k850 #3954 üzenetére

    Egyenlőre még csak sima telefonnak meg esetleges nettezéshez használnám, játékokat is csak minimálisan tartanék rajta egy két darabot. Firefoxot akkor le is törlöm viszont a chromet mintha csak letiltani tudom ha jól látom. Laikusan arra gondoltam játék telepítésnél hogy feltelepítem a játékot és a kreált mappát átmásolnám a kártyára de akkor ez se működik ezek szerint:(. Vírus irtót meg elővigyázatosságból tettem fel, a játékokban a felugró hirdetéseket alapból kerülöm:)
    Amit írtál hogy mire nem alkalmas arra meg akkor nem értem miért ezt a telefont szemelte ki munkatelefonnak az ismerősöm munkaadója:)
    A telefont ismerős városgondnoki feladatokra használta azaz GPS-sel követték nyomon a munkáját koordinátával ellátott fotókat kellett neki készítenie. Szentségelt is rendesen miatta :)
    Akkor ha esetleg arra szánom el magam hogy vegyek egy új telefont akkor ne sonyt keressek?:)Valószínű hogy nem a mostanában kidobott extra telefonok közül választanék úgy se, inkább az egy két évvel ezelőtti típusokat nézegetem azok már megfizethetőbbek.

Új hozzászólás Aktív témák