Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz gabe8719 #3143 üzenetére

    "SP-n elég idegesítő volt pl., hogy minden gyári rom alatt rendszeresen blokkolt a walkman, ha elkezdtem chrome-al böngészni. M-nél is fennáll ez a jelenség?"

    Ezek szerint, akkor a Chrome böngésző volt a ludas! :DDD
    Ízlések és pofonok, de alapból fagyasztom a Chrome böngészőt. Memória zabáló, béna alkalmazás, és akkor finoman fogalmaztam.
    Rengeteg alternatíva van az internet böngészés használatára, alapból az M-en található böngésző is jobb a Chrometól, de én az Opera Mobilt 12.1 használom párhuzamba CM Browserrel, ha spórolni kell, akkor az Opera Mini 7.5 verziót.

    A készülékkel eltöltött hónapok alatt nem tapasztaltam semmi aggasztó problémát ez idáig. A legjobb készülékem ami eddig volt. Pedig volt már SE K850 és W995 felső kategóriás telóim is, ami néha sírógörcsöt is tudtak okozni.
    30 000 Ft jó ár-érték arány. Nem cserélném el se az Sony L és az SP-re sem. Szegények nagyon sokat szívnak, ahogy olvasom a fórumukat.
    A kijelző sem olyan vészes a fiamnak Z1 Compactja van, erős napfénybe azt sem lehet jobban látni. Pedig IPS LCD kijelzője van.
    De, ha nagyon szőrszál-hasogató akarok lenni, akkor a GPS instabilitása, ill. mostanában vettem észre, hogy fekvő helyzetben a hívófél rosszul hall.
    Ami nagyon tetszik, hogy nagyon jó az aksi kapacitása ill. kellemes a teló sebessége. Természetesen ez egy alsó közép kategóriás telefonhoz viszonyítva. Plusz bónusz nekem az OTG támogatás, ami az L-ből kimaradt.
    ;)

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák