Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz Fredo78 #2919 üzenetére

    Én alapból nem engedélyezem Account Manager, Chrome böngészőt, a tesóját a Drive, Hanggouts stb. és a sok hasonló számomra fölösleges alkalmazásokat.
    Ha a Wi-Fi engedélyezve van éjjelre, akkor biztos van olyan program, ami szívesen használja is. Ellenben a stamina módnak kordába kellene tartani az ilyen jelegű kéréseket.
    Egy hónapig használtam ezt az üzemmódot, szerintem hasznos, de sokszor azt vettem észre, hogy a jegelései miatt lassabb lett a teló. Ezért most mellőzöm.
    Ahány ház, annyi szokás, éjjelre nagyon korlátozom a készülékem üzemmódját. Csak a kedvencek tudnak hívni. Wi-Fi, mobiladat kapcsolat, folyamatos szinkronizálás és hasonló dolgok kikapcsolva. Így reggel amikor leveszem a töltőről 100% van a teló kapacitása.

    totyak

    A ki-be kapcsoló az mozog nekem is egy picit, de szerintem ennyi kell a működéséhez. A töltő csatlakozó az szerencsére stabil. Igen csak rossz emlékeim vannak a Sony Ericssonos időszakból. Itt gyakran letörtek az alaplapról, ne nagyon feszegesd, mert előbb utóbb te is így járhatsz.
    Láttam már olyat, hogy a gyenge kéz ide-oda cibálva veszi ki a csatlakozó részt, na ez előbb utóbb megbosszulja magát.
    Én nekifeszítem a két ujjamat a telefon oldalának, majd egy csípő és húzó erővel hátra húzom a csatlakozót. Az oldalra való feszegetés rossz! Valamikor a SE csatikat viszont pont így kellett leválasztani.
    ;)

    [ Szerkesztve ]

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák