Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joci86

    senior tag

    válasz GamerBoy910 #2656 üzenetére

    A teszt még a régi (4.1) Androidhoz íródott. Elmentem megtapogatni egy Telekom üzletbe a telefont, és a pl. a kijelző tényleg elég gyengének érződött egy IPS paneles Y300 után... A 4.3-as frissítéssel nagyon sokat javult a kijelző minősége, őszintén szólva nem látok sok különbséget az Y300 IPS-e és eközött. A betekintési szögek jók, nem invertálódnak a színek, valamint a 4.1 fakó színeinek a frissítés után nyoma sincs.
    Egyébként a cikk írásakor még 70-80 ezer forint volt a készülék, ahhoz az árhoz képest nem volt jó vétel... A mostani Telekom akcióban azért ennél jóval kedvezőbb.

    Szerintem ne Telekom üzletbe menj kipróbálni a telefont. A Westendben pl. olyan készülék volt kiállítva, amikor nézegettem, amin 4.1-es Android futott, és majdnem el is ment a kedvem a típustól (a gyenge kijelző miatt). Viszont szerencsére mellette a Media Marktban ki tudtam próbálni friss rendszerrel is.

    Tapasztalatok néhány nap után:
    Nem találkoztam szoftverhibával, minden szépen működik. Nagyon gördülékeny a rendszer, nem laggol, mindenre gyorsan, gondolkodás nélkül reagál. Remélhetőleg nem fog jelentősen belassulni néhány hónap használat után sem.

    Az elmúlt pár napban nézelődtem a neten a 4.4 frissítéssel kapcsolatban, és pont ugyanazt találtam, amit itt a fórumon is tudni: még senki sem tudja, hogy lesz-e rá KitKat. Nincs hivatalos infó arra vonatkozóan, hogy lesz rá frissítés, viszont az ellenkezőjéről sem olvasni.

Új hozzászólás Aktív témák