Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz jenei1994 #2186 üzenetére

    Hogy az ICS micsoda azt nem tudom nem is nagyon érdekel, tegnap az Opera Mini böngészővel egy filmet töltöttem le MP4 formátumba. A ICS rendszer felajánlotta, hogy melyik memória tárolóba ( külső v. belső ) kívánom tölteni a fájlt, a szuper JB 4.3-ben nincs ilyen lehetőség, max. válogathatsz a belső memória mappái között.
    Na ez hatalmas fejlődés! Flash hiány, stb. gratulálok a Googlenak! :C

    1.6-os androiddal kezdtem, nem bírtam a véremmel, majd belehaltam a tapicskolás utáni vágyba. Sony Ericsson W995-ről váltottam. Gondolhatod mekkora csalódás volt az első találkozás a rendszerrel. Nem volt rajta fájl kezelő, bluetooth-al nem lehetett fájlt küldeni, nem lehetett a memória kártyára alkalmazásokat telepíteni, nem volt egy tisztességes profil kezelő stb.
    A 2.1-el elkezdődött a felemelkedés, 2.3 már kezdtem megszeretni, a 4.0 már elfogadtam, arra alkalmas volt ami az igényeimnek megfelelt.

    Most ott tartunk 4.3-al nincs lehetőség a memória kártyára telepíteni. Elkezdődött egy visszafelé rendeződés, nem csodálkoznék, ha a bluetooth is száműznék, ahogy az infrát is. Bezárják a szabadság lehetőségét, jön a 5.0 ami radikális változásokat fog hozni a rendszerben. Van egy érzésem, hogy sokan fogunk ez miatt sírva fakadni. Új készülék kell majd, ill. szerintem egy csomó program nem lesz vele kompatibilis.
    Csak nehogy az legyen, hogy google drive nélkül még fájlt se lehessen majd mozgatni. Töltsünk fel minden személyes dolgot a felhőbe, hogy még jobban ellenőrizhessenek. Már annak idején a google fiók nélküli létezés is kiverte a biztosítékot, de el kellett fogadnom, hogy regisztráció nélkül egy szart sem ér a droidos készülék.
    Az biztos, hogy a rendszer belsejében rengeteg fejlesztés van, de engem a részletek nem érdekelne, fusson könnyen és stabilan. De ez a minimum, hogyha azt akarják, hogy droidot használjak.
    Az viszont bosszant, hogy különböző gazdasági érdekek miatt keretek közé szorítanak, azért választottam az Androidot, mert nem akartam karámba élni.

    Amúgy egy hülye téma miatt fölösleges a rinyálás, élvezd a rendszert még lehet! ;)

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák