Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enclave

    aktív tag

    Sziasztok!

    Először is használtam a keresőt de nem lettem okosabb vagy nem találtam választ a kérdéseimre.

    Az Xperia L telefonommal 2 gond lenne, kb. 13 hónapos, újonnan vettem, eddig semmi baja nem volt, igaz kb. 2-3 hete leesett úgy 50-70 cm magasról a földre:

    1. A kamera és a vaku nem működik, azt a hibát kapom, hogy "hiba a kamera nem elérhető" vagy micsoda. Csináltam factory reset-et, valamint újraraktam a szoftvert is PC Companion-al, valamint felraktam egy CM11-et (jobban tetszik mint a gyári rom és már 4.4.4-es Android-dal jött) de ott sem működik a kamera sem a vaku.
    Csak a szervíz segít ilyenkor?

    Ebben az esetben csak a Cordon Electronics-hoz lehet vinni, nincs is más szervíz itt Magyarországon?

    2. Az akku kb. 2-3 hete max 16 órát bír egy töltéssel, előtte 48-at bírt. Létezhet, hogy egy esés után már csak a töltése harmadát tudja tárolni maximum? Vagy csak "megöregedett" 13 hónap alatt és egy új akkura lenne szükség? (Ennyi idő alatt megöregedne? Előtte egy Nokia butatelefonom volt de annak csak 3 év után kezdett el öregedni az akkuja)

    Hogy pontosan mikor esett le a telefon azt nem tudom, viszont a kamera és akku hibákat külön-külön vettem észre, nem biztos hogy egy időben kezdődtek és nem lennék 100% biztos benne, hogy a leesés okozta volna a hibát.

    Köszönöm!

    Semmi sem állandó, csak a változás.

Új hozzászólás Aktív témák