Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ko9

    addikt

    válasz dokee78 #2904 üzenetére

    Igazából az a baj, hogy nincs Dev ezekre a készülékekre. Nálam a szándék megvan, el is kezdtem tanulni a ROM főzés fortélyait, de majd idővel elválik mi lesz.

    Bootloader nyitás nélkül egyelőre SEMMIT nem tudsz csinálni. A CM7 és a MIUI is a saját kernelére épül (csak hogy a két legnagyobbat említsem), a módosított kernelt pedig a bootloader visszautasítja.

    Van zárt bootloaderes készülékekre CWM Recovery, elvileg lehetne főzni egy gyári kerneles ROMot. Igen ám, de ennek a CWMnek van egy olyan rossz szokása, ha az Update-re szánt zip script részében van egy format /system parancs, akkor az úgy szétb*ssza a system partíciót, hogy öröm nézni.

    Egyelőre itt állunk ROM főzés terén. Én kinyitottam a bootloader (ezzel együtt független is lett :) ), és nem bántam meg. Ha garancia kell, akkor meg... Szóval arra is van módszerem ;]

    --------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Új hozzászólás Aktív témák