Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RaZroX

    addikt

    válasz BandiHUN #23849 üzenetére

    Azért ne tulozzuk el. Oké, nem egy mai darab, és amikor kijött akkor sem volt egy top teló, de pl a ZTE Kis Plus-om, amiben 800-as proci volt és 512 ram, no meg csak adreno 200-as gpu, sebességben szétveri a Mini-t. Mármint átlagos felhasználásban. Kb minden-re egyből reagált, nem volt vele semmi probléma. Ja és most egy alsókategóriás telefonról beszélünk, ráadásul a ZTE nálam bőven a Sony alatt van a ranglistán. Hozzá kell tenni, hogy azon GB futott tehát lehet, hogy ez javított rajta, de nem ennyit. Itt arról van szó, hogy egy optimalizálatlan ICS-t kaptunk a telefonhoz, ami elsősorban szoftveres probléma, ezért is reméltem, hogy van olyan rom ami ezt kiküszöböli. Régebben is volt már Mini-m, még GB-vel és sokkal gyorsabb volt. Sokat gondolkoztam rajta, hogy vissza tegyem , de ahogy te sem, én se tennék fel XP-t hiába lenne több fps-em.
    Amúgy ne legyen félre értés, nem fikázni akarom a készüléket, én nagyon szeretem ezt a telefont, annyira, hogy még ezt a kicsi kijelzőt is bevállaltam cserébe, mert ez a saját Xperia ui + maga a készülék kivülről számomra tökéletes és a hardverével is megvagyok elégedve.

    Amúgy szerintem ha kijönne egy hivatalos KitKat rá, amit nem csak azért adnak ki hogy ne köthessünk bele, hanem tényleg optimalizáltan és rendben, akkor biztos hogy teljesen f@szán menne minden rajta.

    (#23850) joker91 CM-et nem tennék fel. Nem szeretem a stock android felületet.. sőt kifejezetten rondának tartom. Akkor már inkább hagyom a gyárit. MIUI-n gondolkoztam sokat, mert azt nagyon szeretem, de láttam, hogy vannak hiányosságai szóval még gondolkozom rajta.

    This is the way

Új hozzászólás Aktív témák