Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz fatal` #15079 üzenetére

    "Nem evidencia." Mi nem egyértelmű abban, hogy ha kiadok egy fejlettebb operációs rendszert, akkor jobban működjön a készülék. :W
    Itt nincs mellé beszélés, ha nem tudják megvalósítani, akkor mondják azt, hogy nem tudják, ha meg nekiveselkednek, férc munkát ne adjanak ki. Ez az evidencia! Nem kell itt funkciókkal, meg mindenféle hülyeséggel előjönni.
    Valóban nem programozó a képesítésem, de nem értem, hogy jön ez ide. Én azt simán elfogadom, hogy erre hardverre nem tudnak optimális szoftvert írni, el vagyok simán a GB-el is. Kérdeztem egy-két fórumos tagot bizalmasan privátban, hogy mivel nyújt sokkal többet az ICS, a válaszokból nekem csak az derült ki, hogy csak veszítenék az új rendszerrel. A felhasználók véleménye is megosztott, Bog is gondolkodóba esett, hogy történhetett ez meg "Valami bűzlik Dániában".
    Én is gondolkodóban estem, nem lehet, hogy a készülékek nem ugyan abból az alapanyagból vannak? Az USA-ban is most tört ki nagy balhé a sok kínai hamisítvány miatt, már a hadiipart is utolérte.
    Lehet, hogy itt is valami hasonló gond lehet? Nem az van minden készülékben, ami elő van írva? Ezek csak feltételezések, más kép nem tudom magyarázni az esetet. Egyik embernek semmi gondja az ICS-vel, a másik meg szidja mint a bokrot. Vagy talán user hiba?

    v_angelus
    Őt, aki rendszeresen olvassa a teszteket mindenki ismeri!
    Bog
    Regisztrált
    2005-03-22 17:25, azaz 2685 napja ― HÁZIGAZDA
    Egyébként nem ő nyilatkozik, hanem a munkatársai.

    Másik, nem szívesen vitatkozok senkivel, inkább úgy mondanám beszélgetek, elmélkedek, közösen gondolkodok. Gondolom te is így értetted. Nézd meg a filmet érdekes! Más gyártó és rendszerrel is van gond.
    ;)

    [ Szerkesztve ]

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák