Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz nonolada1 #4323 üzenetére

    Hasonlóan én is ma vettem egy fóliát a pár napos live-omra (Bp. Kosztolányi tér). Rajta volt még a gyári fólia. Boltos levette, kompresszorral megfújta a telefon kijelzőjét és a fóliát is párszor, majd mikroszálas kendővel megtörölte a kijelzőt (ahogy levette a gyári fóliát, minimális zsír rákerült gondolom). Ezután megint egy adag kompresszoros fújatás, majd felrakta az új fóliát. Gyönyörűen sikerült, bár nagyon aggódtam én is az esetleges hanyag munka miatt. De szerencsére nem. Egy kis szöszmösz került a kijelző bal kávájához, meg a vissza gombhoz, de nagyon kell nézni, hogy észrevegyem :) . Szóval a fenti helyen lévő bolt ajánlható szvsz ilyen szempontból.
    Viszont a fólia keménysége nem nekem lett kitalálva. Felrakás után nem volt semmi karc rajta, néhány órával később már láttam néhány hajszálkarcot. Gondolom az ujjaimon lévő keményebb bőrréteg (vagy esetleg a körmeim) miatt vannak.

    Vhiktor: Elvileg keményebb (na persze :DD) és kontrasztosabb lesz a kijelző. Utóbbit meg tudom erősíteni. Kosztolányi Dezső téren van a bolt, ahol vettem. Nagyjából itt, a narancssárga profilú üzlet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák