- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SIM csere utáni probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
Kapható lesz valaha ez a telefon Magyarországon? Az SE magyar oldalán már régen eltűnt a "hamarosan jön"-csillag a neve mellől...
-
bubuka71
aktív tag
én nem láttam még 640x480 kijelzős telcsit .
-
wipes
senior tag
-
h-yle
addikt
176x220... szerintem bárki adna egy 240x320 kijelzőért teszemazt 5-10kval többet ebben a kategóriában. A nokia meg lassan 640x480 kijelzőket pakol az alsó kat. modellekbe
-
Apollyon
Korrektor
Nah nehogy már a 176x220 olyan borzasztó kevés legyen!
Szerintem elég, igaz jobb a QVGA, de soha nem lesz egyik telefon sem tökéletes! -
(An)Dante
őstag
Az eredeti 6000x7000 képpontos képen kifejezetten jól mutat.. ;))) Valami szálcsiszolt (hatású?) burkolatá van. Viszont ami nekem nagyon szemét szúrt az a furcsa számozás.. Ez ugye "K" szériás modell.. Nos annak ellenére, hogy ez 6xx sorszámú fixfókuszos lencsev kapott, amik a K550-ben már autofókusz modul lakik.. A másik a teljesen Walkman navigációs gombsor amin még az oké helyett is "Play/Pause" van.. Kicsit kezdenek elmosódni a határok, de persze nem úgy, hogy minden bele kerül, hanem úgy, hogy mindkét kategória hiányosságait örökk a modellek.. A "K" széria ugye a rosszabb fülest kapja.. Nos ez is.. A "W" széria fix optikát kap.. Nos már ez is..
Emlékszem amikor a K700i vs Nokia 6230 versenyben a 176x220 vs 128x128 pixeles kijelző mekkora különbség volt.. Na pedig ugyanott tartunk.. Mint 3 éve!? -
Ízlések és pofonok... Nekem nagyon tetszik külsőleg és tudásban egaránt. A kijelző sem lenne zavaró, a szemem nem olyan tökéletes, hogy a hétköznapokban zavarjon a "kis" felbontás. Amihez kell, ahhoz bőven elegendő lenne számomra.
-
Jadro
veterán
Igen, ez is csak +1 telefon. Bár dícséretes a gyors adatátvitel, de ez a külső kezd unalmas lenni. Ez a kijelző meg már nem lesz nagyon elég. Vagy nagyon olcsónak kell lennie a gépnek.
-
AMD Power
titán
Nem rossz ez. De a kijelző felbontása picit kevés szerintem.
-
(An)Dante
őstag
-
legiaap
félisten
Nekem kapásból a K608 jut eszembe róla.
-
legiaap
félisten
Ez a tell most mér kellett?
Kihangsúlyozzák a rádiót.
Ez akkora szám lenne manapság???
A kijelző meg milyen???
Meg hogy néz már ki???
Meg fix fókuszos kam.
Pff.. -
orbano
félisten
ez jó áron igen sikeresl lesz. gyönyörű
kár hogy nem csinálnak ebből felsőkategóriás telefont is, azt hiszem rohannék megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson legújabb hagyományos kialakítású modellje számára az EDGE technológia sem mostohagyermek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest