Keresés

Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Rotor82 #14255 üzenetére

Nincs még feltöltve. :U Már nem úgy működik a dolog hogy a linket elküldöm. Regisztralj az addat.hu-ra és küldd el privibe a felhasználónevedet. Felveszlek, és utána úgy mint egy FTP kapcsolatnál látni fogod az összes feltöltött filmet.

Azért is csúszott a feltöltés, mert dolgom volt éjjel, hajnalban meg a Wi-Fi router-t teszteltem. Egy hajítófát se ér. :W :W Remélem holnap visszaveszi az eladó, mert ráhúzom a fejére. :( Azt mondta 108Mbit tud (rajta van a dobozán), és hogy neki is ez van, és tök jó, meg hogy 40-50db adott már el és nem volt gond. Kétlem. :(
    20 Mbit tud letöltésben a 60Mbit-ből. Tök jó. :W De 20Mbit-et is úgy tud, hogy mellette nem lehet netezni, szinte meghal a böngésző, annyira belassul a net.
    Lehet kidobtam az ablakon 7,5k-t. :(((

• Kis@

tag

válasz s4hu|SyD^ #13575 üzenetére

Na akkor ajánlom hogy nézz körül a wifi routerek terén, sztem nem is nagyon van olyan wifi router amelyik nem tudna LAN-t. Szóval, kb 4-5 ezerért már nagyon jó routereket lehet kapni ami 4 LAN kimenettel van ellátva. Mondjuk ennyiért csak G-s wifi-t tud, de ennek az összegnek a duplájáért, ami kb 8-12 ezer forint már nagyon jó kis N-es routereket kapsz, ami sokkal gyorsabb és jóval nagyobb lefedettséget is tud mint a kistestvérei, bár az átlagos otthoni internetsebességeket nézve, még a G-s wifi is bőven elég kell hogy legyen (54MBit/sec-es adatátvitelt tud.). Szerintem ruházz be egy ilyenre és rengeteg problémád megoldódik. Azért annak van fílingje, amikor a laptoppal/wave-vel egy gumimatracon fekve netezel a kerti medencéből egy doboz sörrel a másik kezedben :))

• peterk

senior tag

Úgy hozta az élet, hogy ma kipróbáltam élesben is a Wave access point/router funkcióját. Pár napja új irodába költöztünk, és a T valamit elrontott a kábelezésen, mert rendetlenkedik a netünk, ma dél körül pedig teljesen el is ment. Így pár órára befogtuk a Wave-et. Hárman csatlakoztunk rá wifivel, és ő 3G-n keresztül szépen kiszolgálta mindhármunkat. Filmet persze nem néztünk, de a böngészés, levél letöltés, és skype chat gyönyörűen muzsikált, alig volt észrevehető a lassulás a kábeles nethez képest. :C :R

Szegény akksi persze nehezen bírta a gyűrődést, szinte követni lehetett ahogy csökkennek a sávok a töltöttség jelzőn. :D (Na jó túloztam, 4-5 óra intenzív router melót simán kibír a kicsike ;).)

Aktív témák