Hirdetés

Aktív témák

  • Bloody86

    csendes tag

    Egy érdekes dologgal találkoztam, gondoltam fontos lehet, így aztán megosztom veletek!

    Először is, mint ahogy azt már korábban írtam, én is csatlakoztam a wave-esek táborába pár hete. A telefont Hollandiába vettem és fekete színű. Ha jól emlékszem a szín pontos megnevezésére akkor asszem metallic balck. Na mármost... ez a készülék annak ellenére, hogy a tulipánok hazájában vettem, német régiókódos rendszert kapott, mármint a pre-config alapján ez látszott (DBT). Ez nem volt valami hú de jó, mivel a social hub-on belül volt vagy 6 különböző e-mail beállítási lehetőség, de hotmail egy szál se. E nélkül, bárhogy is próbáltam, nem tudtam belőni a hotmail-t. Átállítottam XEU-ra, ami ha jól sejtem az Egyesült-Királyságban honos. Tökéletes volt első látásra, itt már a menüben is megjelent a Hotmail felirat, szal gondoltam marad. Úgy egy napos használat után, a telefon fagyogatni kezdett, újraindul. Gondoltam ez nem f@sza, majd rádugtam gépre és frissíteni szerettem volna a KIES-el. Ahha, csak szerettem volna, ugyanis az nem ismerte fel a telót win7 alatt. Sebaj, átmentem egy xp-s gépre és ott már felismerte. Nagy bőszen megyek rá, hogy frissítés... erre kiírja, hogy a szoftver ami a telón van, nem támogatja ezt az opciót. Visszaállítom DBT-re, semmi.

    A folyamatos fagyásokat megelégelve aztán úgy döntöttem, hogy szépen visszaküldöm a forgalmazónak és kérek egy másikat, de ezúttal már az ebony grey színben pompázó modellt. Így is lett. Pár napja jött meg. Szintén megnéztem a pre-configot és látom ez is DBT-n van. :( Átállítottam XEU-ra, rádugom az xp-s gépre (mivel a sajátomon nem is meri fel a telót a KIES) és felajánlja, hogy van új szoftver... frissítsem. Elengedtem egy harci mosolyt, gondoltam felcsillant a remény, hogy esetleg premium hubos lesz aztán, de nem. Frissített a XJF8-as XEU-s verzióra, gond nélkül. Hibátlanul működik, nem fagy, nem akad... semmi gondom nincs vele (a KIES-es mrhaságot leszámítva :((( )

    Nah a de a nagy fájdalmam az, hogy a Hollandiában vett készülék, német rendszerrel a fedélzetén érkezik és még csak hülyeségből sem hallottam holland régiókódról. Miért is olyan fontos ez nekem? Csupán azért, mert elvileg a holland készülékeken, egy évig ingyenes premium social hub szolgáltatás van. Ebben a tudatban egy kicsit azért fájó dolog.

    Lenne egy kérdésem is. Nem tudja valaki, hogy be lehete állítani Exchange ActiveSync-re a hotmail fiókomat? És ha igen, akkor hogyan?

Aktív témák