Hirdetés

Aktív témák

  • cryingdr4g0n

    aktív tag

    válasz theomo #8098 üzenetére

    Nem mondtam, hogy ez az akksi teljesen tönkrement volna, de hogy nem használt neki, az látszik. A legtöbb telefonomnál én is így szoktam meg, és így is csináltam, ahogy Te, és nem is volt gond velük, most azt a négyet soroltam fel, amelyiknél igen. Én nem vagyok ennyire régi mobilos, nem a kezdetektől, csak olyan '98 óta van telefonom. Viszont nem kevés volt már.
    Az akksik túltöltés elleni védelemmel valóban el vannak látva. Itt nem is ilyen gondot sejtek, hanem inkább az lehet, hogy amikor 1-2%-ot csökken a töltöttsége, lehet, hogy újra elkezdi tölteni. Elvileg ilyen védelem is kell(ene) hogy legyen, hogy csak mondjuk 75% alatt, vagy akár csak 50% alatt kezdje el újra tölteni. De ha ez a helyzet, amit sejtek (ezt értettem "nyektetés" alatt) akkor egész éjjel tölti-megáll-újra tölti-megáll. És esetleg ez az, ami nem tesz jót neki. Túl nem tölti, mert akkor a Li-Ion azonnal tönkremenne. Amúgy pedig arra, amit írtál, egyébként is különbséget kell tenni Ni-Mh és Li-Ion/Li-Pol akksik között, utóbbiak nem igényelnek formázást (így az újabb készülékeid persze, hogy nem voltak se jobbak, se rosszabbak attól, hogy a 16 órás játékot kihagytad), nincs memória-effektus sem, viszont a mélykisütést azonnali halállal díjazzák, szemben a Ni-Mh ezzel szembeni viszonylagos toleranciájával (és formázási igényével).

    @Karma nagyúr: "Apropó, így néz ki az új dialógus a Social Hub kapcsán."
    És működik is? ;)

    @tvelvet: "Van valakinek ötlete, hogyan lehetne hozzájutni fizetős tartalmakhoz samsung appson?" Igen, wirecard.com virtuális kártya, vagy moneybookers.com mastercard, majd samsungapps.com United Kingdom-ra állít, és bevásárol, majd örül. :D
    Én így vettem meg mindent, ami él és mozog (már ami érdekelt), de érdekes módon egyszerre csak 2 db app vásárolható, a következő kettőt mindig csak másnap engedte megvenni. Kiírja, hogy a kártya nem érvényes (mintha nem lenne rajta elég egyenleg). De másnap már újra érvényes :)

    @anrab: "mikor feltöltötted a telót várjál még vele. később nézd meg hogy hideg vagy meleg. ha meleg az gáz. ha hideg akkor nem azzal van gond."
    Hideg! Ezt egyértelműen mondhatom.

    Más. A samsungwaveforum-on azt írta valaki, hogy megy a külön csengőhang sms-hez és emailhez a XXJH1-gyel. Nem tudom megerősíteni, illetékesek pislantsák meg pliz.

    [ Szerkesztve ]

    • Flies around shit - bees around honey •

Aktív témák