Hirdetés

Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz F-ECT$ #7308 üzenetére

    Jó ötlet, akkor flameljünk kicsit. :) Az általad leírtak:

    - Navigáció: egyetértek. Akinek fontos, ebben a pillanatban jobban jár egy WinMo+iGo párossal.
    - Netezés: Szerintem közepesnél jobb pontot érdemel, mert ha nem, akkor melyik telefon kerül a jó, nagyon jó és kiváló kategóriába? ;) Összevetésben nincs ennyi jobb böngésző nála.
    - Widgetek: Egyetértünk. Kevés van, kell még. A gyenge minősítés viszont itt se passzol, hiszen mi az ami többet tud? Az Androidok, és a HTC sense, ha valaki szereti azt a felületet. Ennyi. Talán még a Winmo SPB mobil shellt lehet ide venni. Több nincs. Szóval ahogy a kevés widget hiányosság, maga a létezése viszont önmagában pozitívum, hiszen összehasonlításban sem iPhone-ra sem sem WP7-re nincs.
    - Rádió: Ez azt hiszem megint személyes vélemény. Én az Omnia 1/2 rádióját ismerem, ahhoz képest ugyanolyan. (A nem kedvences problémádat nem értem. Ha végigkeresteted az FM sávot, akkor felveszi az összes talált adót egy listába. Abból törölheted amire nincs szükséged, és hatot kedvencként megjelölhetsz. A többit a listából tudod kiválasztani. Ennél hogyan csinálnál kényelmesebb kiválasztást?)
    - Zene: A zenefelismerésre vagy a lejátszásra gondoltál, hogy nem 100%-os? A számok kihagyását nem értem. Hogyan hagy ki számokat, hogyhogy nem jó sorrendben játssza? A saját mappás indítás pedig szerintem így jó és logikus. Ha a winampra rádobsz egy számot egy mappából, az se fogja a következővel folytatni. Ez természetes, minden player így működik. Ha a teljes mappát le akarod játszani, akkor csinálj playlistet és azt nyisd meg, vagy nyisd meg album módban.
    - Film: A codec problémával egyetértek, idegesítő hiba. De ezzel együtt sincs még egy olyan telefon ami divx, xvid, h264 sd/hd, avi, mp4, mkv támogatással rendelkezik, és támogatja a külső szöveges feliratokat is. Ha ez a telefon közepes, akkor milyen a többi? Szerintem kijár a "kiváló alá" minősítés. Ha javítják a codec hibát, akkor pedig egyértelmű kiváló.
    - Film felvétel: A leírt hibát valószínűleg nem a telefon, hanem a kártya okozza. Amíg ki nem derül, hogy a telefonnal van a gond (kétlem), addig nincs értelme emiatt lepontozni.
    - Játékok: Nem tudok hozzászólni, nekem már az is sok ami jelenleg van. ;) Én maximum arra adnék minuszt, hogy még nem lehet egy részüket megvásárolni. De inkább nem pontozok.
    - IM: Nem használom. A beépített Palringo nem jó erre? Én egyébként egy Skype klienst hiányolok.
    - Szinkronizálás: Na, itt meg nekem vannak problémáim. Az online szink. még oké, de kellene egy korrekt és teljes értékű Office (contact, mail, naptár, feladatok) szinkronizáció. Emellett botrányos, hogy az SMS-eket lehet backupolni, de nem lehet visszatölteni a telefonra. :(
    - Testreszabhatóság: Nekem a témák, stb. nem hiányoznak, ahogy a mappázás sem. Viszont jó lenne 3rd party alkalmazásokat telepíteni rá appstore nélkül.
    - Telefon: Nincs smartdial, nincs hanghívás, nincs gyorstárcsázás. Gyengécske.

    Szubjektív összefoglaló: Nekem a telefon így ahogy van, appstore, widgetek, témák, gps nélkül is tökéletes lenne, ha lehetne rendesen szinkronizálni, és a hiányolt telefon funkciók mindegyike működne. Enélkül egy szuper, jó árú, szerethető kis kütyü marad, amit valószínűleg év végén lecserélek egy WP7 telefonra, ami pont a hiányolt funkciókat tudta és remélem tudni is fogja. (Bár, kicsit tartok attól, hogy a WP7 annyira új lesz, hogy abból is kimaradnak. :( )

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Aktív témák