Hirdetés

Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    Kipróbáltam mindkét készüléket, és az olcsó jól is működött, amíg el nem sötétedett a képe; talán lemerült csak, akkor viszont az akkuját cserélni kell, mert miattam rakta töltőre korábban. A másik, drágább viszont pont a kezemben hibázott egy nagyot: nem tudott hangot kiadni magából a beepen kívül. Viszont ez egyszerű microusb-hibának tűnt, és a srác azt mondta, szerdára kész is lesz. Forog mindkettőn a kijelző, megy a youtube, és úgy szoftveresen nagyon rendben lévőnek tűnnek. A drágább lassabb, de azért, mert tele van telepítve mindennel, kábé 2x annyi cucc van rajta, mint az olcsón. Ha leszedném róla, ami nem kell, gondolom felgyorsulna a másik szintjére.

    Aztán bementem egy másik boltba, ahol használt Wave I nem volt, de kínált egy újat 47k-ért. Mit szóltok? A régi telóm eladásával ezt is meg tudnám venni.

    Amire én most gondolok, az az, hogy megvárom a szerdát, és megveszem a használt készülékek közül a drágát: ha meg lesz csinálva a microusb-je, ami egy 3 perces munkának tűnik, és utána tényleg lesz hangja, szerintem nem lesz vele gond. De azért érdekelne a véleményetek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák