Hirdetés

Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    válasz zack #25700 üzenetére

    Most jól szét offoljuk a topic-t, de nekem pl nem volt szempont a multimédia... elvoltam az 1,3-s kamerával, filmet soha sem néztem... (egyszer próbáltam és akkor is kifolyt a szemem 20 perc után :) )

    Lehet pont ezért is éreztem azt, amikor az egyik kezemben az I4 volt, a másikban meg a 3G, hogy bezony ekkora felárat nekem nem ér a dolog... Ugyanott leszek, mint eddig, csak gyorsabb lesz. (meg dobja a térerőt - ez erősen azért lehúzta nálam, de ne menjünk bele, csak flame lesz)
    Nyilván akinek fontos szempont a kamera, a video, a film, stb annak jó vétel lehet.

    Amúgy úgy 1 év után kezdtem el vakarózni, hogy na már megint nem tudok valamit megoldani, mert a gyártó úgy gondolja felesleges... :DDD Aztán mivel ennyi idő után se találkozott "kettőnk" elképzelése, váltottam. (ezért sem értem azokat, akik elégedetlenek, minek kínozzák maguk a wave-vel... teljesen irracionális és felesleges... bár a folyamatosan panaszkodókat sem szeretem... :DDD )

    És sajnos ezek miatt esett ki a pikszisból a wp7 is... pedig pár év múlva szívesen láttam volna egyet a kezemben... a végén majd kikötök valami 7-9"-s tablet és butafon mellett... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Aktív témák