Hirdetés

Aktív témák

  • utomi

    senior tag

    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvettem a Wave-t és imádom, mert hihetetlen szép a kijelzője és nagyon egyben van a kis teló. DE, van egy két dolog amiben segítséget kérnék:

    SW: S8500XXJF1
    CSC ver: S8500XDJEF

    1.
    Ezen a telón nincs igazi factory reset. Szóval, hogy mindent gyári állapotra állít vissza. Mert az ami a settingsben van az csak ilyen fél megoldás.
    2.
    Ha egyszer kirakok mondjuk 7 képernyőt a widgetek miatt de aztán mégsem kell csak 3 akkor az üreseket hogyan szedhetem le. Mert mágtól nem törli az üres képernyőt hiába nincsen ott egy db widget sem.
    3.
    Ha beállítom a Google-t Exchange Activesync-en keresztűl akkor miért nem hajlandó leszedni a kontaktokat? Merthogy az e-mailek meg a naptár lejön szépen. De a névjegyeket nem hajlandó rendesen lekezelni.Konkrétan nem jelenik meg egyetlen G-s contact sem.
    Ami ezzel az Exchange ActiveSync-el furcsaság még, hogy állandóan olyan hibaüziket dob, hogy a kapcsolat megszakadt a kiszolgálóval időtúllépés miatt vagy, a másik kedvencem: a Hálózat nem érhető el. Miközben ugyanekkor a böngésző vagy a Facebook megy. Mindegy, hogy WiFi-n vagy 3G-n vagyok. De adott már belső hiba nevű üzenetet is.

    Szóval kérem akinek van tapasztalata vagy ötlete az segítsen.

    u.i
    Nem tudtok külföldi blogokat vagy fórumokat akik a Wave-el foglalkoznak?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák