Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lall

    veterán

    válasz robrob007 #1668 üzenetére

    Látom szörszálhasogatsz. Bizony eltúloztam egy kicsit, bár nem sikerült annyira, mint neked a 2010-el.

    "Az Android 1.0 (Apple pie :) platform 2008. október 21-én került kiadásra Apache licence alatt, amely - egy szűk fanatikusokból álló rétegen kívül - nem nyerte el igazán az átlag felhasználók tetszését. A platform stabilitása megfelelő volt ugyan, inkább a használhatósága volt nehézkes, sok esetben pedig a kinézete nem volt megfelelő. A HTC által gyártott G1 is inkább csak koncepció-telefon volt - elősegítendő a fejlesztők munkáját, illetve felkeltendő a cégek érdeklődését, mint használható mobil eszköz." forrás: Wikipédia :C

    Ezelőtt 1 évvel kezdték fejleszteni!

    Senki nem mondta, hogy ne írj ide, de a mindennapos ugyan annak a problémának (nem lehet telefonálni, nincs sms, mikor jön a frissítés, miért nem tudják megoldani, szar minden) a felemlegetése nem hiszem, hogy közelebb visz a megoldáshoz. Elhiszem, hogy elkeseredett vagy (biztos más is az), de hogy ennek minden áldott nap egy litániában hangot adsz személy szerint én nem tudom megérteni. Az SGS topikban is volt egy arc aki minden nap leírta, hogy mennyire ótvar az SGS GPS-e. Az volt, az még mindig, tudtuk is, hogy az. De, hogy ezt mi a tökömnek kell 500x leírni azt már nem értem. Inkább keresni jkell a megoldást a problémára és ha megvan megosztani egymással. De azt te sem gondolod, hogy az állandó panaszkodás = problémakeresés?
    Látod, hogy a fórumozók nagy része próbál segíteni. Valószínű és én is remélem, hogy jön valami frissítés ami megoldja a te és mások által is felvetett problémákat, de tényleg azt mondom, egy kis türelemmel legyél és ha orvosolják a hibákat, akkor hátha elfogadod és megszereted a rendszert. Mégegyszer mondom, nem beléd kötni akarok és szétoffolni a topikot csak már uncsi az "állandó sírás"! Peace!!! :))

    Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák