Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robrob007

    tag

    Sziasztok!

    Köszönöm az előző hozzászólásomhoz a válaszokat.
    Azért annyi érdekes, hogy a mango ha jól tudom, augusztus szeptember környékén jön és még senki sem tudja, hogy mi lesz benne kb.
    Annyira nincs számomra irányvonala a Microsoftnak ezen a téren, hogy elcsodálkozom, hogy egy ekkora cég, mint az MS nem közli még azt sem PONTOSAN, hogy mi lesz az elméletileg pár hét múlva megjelenő frissítésben, ez mindenképpen érdekes (3 dolog talán biztos, a többit nagyon homály fedi).
    A másik, ami még érdekes, hogy tényleg nem lehet kapni sem és küldeni sem bluetooth-on dolgokat, mert hát ez azért mégis csak 2011 és még szó sincs arról, hogy valaha is lesz ilyen lehetőség. Egy mobiltól szerintem azt várja az ember, hogy a kommunikációt segítse meg adatokat, információkat küldjenek egymásnak az emberek, de ezek ennél a rendszernél úgy látom MÉG igencsak gyermekcipőben járnak!
    Az oké, hogy angol az informatika nyelve, mert igen ez rendben van, én informatikus vagyok és teljesen egyetértek ezzel, de azért annyira jó lenne egy telefon, hogy ha magyar szavakat akarok írni magyar nyelvű embernek, akkor legyenek már benne legalább magyar karakterek, nem hiszem, hogy egy Ú meg egy Ű leprogramozása bedöntötte volna az MS-t.
    Nagy kérdés még, hogy az update után, mivel már nincsenek chevron-os törések a telefonhoz, akkor mi lesz? Mindent szoftvert megfizettet veled az MS? Én tudom, hogy mindenkinek otthon teljesen legális és eredeti windows van feltelepítve a gépére :) , de akkor itt is ez lesz? Meg, ha jól olvastam, akkor magyar IDval nem lehet semmit sem vásárolni! Az androidnál, ha jól tudom, több olyan program van fent a marketen, aminek segítségével rootolhatod a telefont!
    Ne értsen senki sem félre, én abszolút MS párti vagyok! Csak ezek MOST jelenleg augusztus szeptember-ig elég érdekes kérdések, sőt, lehet, hogy még utána még érdekesebbek lesznek, ha nem változik a helyzet! :W

    Rob

Új hozzászólás Aktív témák