Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Dumber_

    őstag

    Pár gondolat az ébresztési funkcióról:

    Az ébresztés beállítás után próbáltam a TASK-ot kilőni taskkillerrel, de meg sem találtam...
    Az autó funkció is be van állítva, tehát, ha képernyőzárra megy a telefon a taskkiller lelő mindent ami fut, de az ébresztést így sem törölte... szerintem ez rendszerszinten fut.
    Legalábbis az eredeti ébresztési funkció, ami gyárilag rajta van.

    VISZONT .. egy érdekes dolog amit érdemes azoknak ellenőrizni, akik arra panaszkodnak, hogy nem ébreszt fel...
    Amikor megvettem a készüléket, akkor nyilván az idő és a dátum nem volt beállítva. Az első az volt, hogy megkeressem a beállítását, de láttam, hogy a "auto időszinkron a hálózattal" be van kapcsolva így úgy gondoltam, hogy majd akkor beáll, ha beteszem a SIM-et, így hagytam a fenébe.
    Beraktam a SIM-et és ahogy vártam beszinkronizálta .. HURRÁ..
    Este áttettem repülő módra és reggelig úgy volt. (azaz hálózat nélkül). Reggel visszakapcsolás előtt vettem észre, hogy az óra megint rossz időpontot mutat. Természetesen a repülő mód kilövése után megint a pontos időt mutatta (szinronizált).
    Mi történhetett? : Szerintem a telefon 2 féle órát jegyez meg. Egy amit beállítassz neki, egy viszont a szinkron KÖZBENI-t, de ha magamtól nem állíton be a belső óráját, akkor a szinkronjel elvesztése után VISSZAÁLL a belső órájára. (és lehet, hogy rossz időpontra). Ne ezért viszont nem fog felébreszteni !!!
    Megoldás: először állítsd be kézzel az időt, majd utánna mehet a szinkron. (modjuk én a szinkront kilőttem.. lehet, hogy néha nem leszek másodperc pontos, de nekem jó)

    Próbáljátok ki. Kiváncsi vagyok, hogy ez így van e, vagy más miatt futottam bele ebbe a hibába..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák