Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzda

    aktív tag

    Sziasztok.
    Szükségem lenne a segítségetekre a következőben:
    Szeretnék egy új telefont karácsonyra és arra a telefonra esett a választásom mint ami bátyámnak van, ez mégpedig ahogy a topik is írja a Samsung Galaxy S3. Ehhez lenne 1-2 kérdésem.
    1. Sima S3 nem kapható a T-mobilnál, csak az LTE verziójú. Mi a különbség a kettő között? Olvasgattam róla és annyi biztos, hogy az LTE 2GB RAM-mal rendelkezik (még a sima csak 1) és nincs benne FM rádió. De még olvastam olyat is, hogy az LTE csak 2 maggal rendelkezik. T-mobilnál azt írják, hogy 4 magos a készülék akkor csak valami fals adatot olvastam?
    2. Nem tudom, hogy romot szeretnék-e cserélni rajta, de ha igen, akkor az LTE-re is van annyi (vagy majdnem annyi) mint a simához? Mert ugye az I9300as ROM-ja nem jó az I9305öshöz, és emiatt ér valami hátrány, hogy nem a "népszerűbb" példányt veszem meg?
    3. Esetleg arra gondoltam, hogy veszek egy Sony Z-t, mert még olcsóbb is 3-4 ezer forinttal mint a fent említett Samsung. Mit gondoltok? Megérné inkább az? Sokan Istenítik ezt a Samsungot és gondolom nem véletlenül, de azért a Z jobb CPU, GPU, 1080p kijelző -> sokkal jobb képsűrűség, 13MP-es kamera (bár azt olvastam hogy a Samu-é jobb) és vízállóság.
    4. Ezt a T-mobile "akciós kalendárium" alatt akarnám megvenni, mert először úgy volt hogy a Next M által lesz apa jóvoltából, de ott nincs semmi akció a készülékre, dominós áron kapjuk meg, de ha így kifognám a 20%-os leárazást akkor máris jobban járunk 22-23ezer forinttal, amiből szeretnék venni egy SSD-t :) . Érdemes várnom a Z-re, hogy azt akciózzák le vagy inkább ha a S3-at akciózzák le előbb akkor azt vegyem meg, nehogy a két szék között a földre essek? Vagy inkább válasszam az S3-at? Annyira nem tudok már napok óta dönteni...
    Előre is köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák