Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz boletus #46755 üzenetére

    Hát igen-igen egyetértek. De aki kritizálja a másik márkát mert neki nem olyan van mint a másiknak, az vagy full hülye a telefonokhoz vagy csak "vagánykodni" akar vele. Tökmindegy ,hogy s3,i5,i4s,xperia z, bb z10,de sajna ez van. De általában a 16-23 év közötti korosztály szokta ezt "művelni" úgymond és általában apple rajongók szoktak lenni,vagy akinek nem ilyen kategóriájú telefonja van,hanem alacsonyabb kat és kisebbségi érzése van,hogy neki nincs ilyen. Félre ne értse senki, nem azzal van a baj,hogy alacsony kat.-os telója van, mert ez pénztárca és fiatalok közt szülő függő :) . Hanem azt,hogy mikor buszpályaudvaron hallok olyat egy 19-20éves csajtól(sejthetitek milyen :D külsőre 5,belsőre...inkább hagyjuk),huawei y200al a kezében,hogy "háát nekem ez nagyon bevált, szeretem, az iphone,meg s3 az egy sz*r szerintem" szó szerint így mondja, :) Na hát már mentem arrébb mert kicsit idegesítőek az ilyen személyiségű emberek. Tisztelet a kivételnek ,mert én is ilyen korosztályba vagyok de komolyabban egyik márkát sem kritizáltam. Mindegyiknek van valami erőssége és kész... Főként apple és samsung rajongók között sose lesz béke ,sajnos. Én mikor még iphoneom volt nem azért vettem iPhonet,hogy rajkodjak hanem mert kiakartam próbálni,megtapasztalni ,hogy milyen és használni. És nem titkolom,nem fikázom,bevallom tetszett. De ez is.. Sőt.
    Mondani szokták néha nekem is távolabbi ismerősök "pfhöö, műanyag,milyen gagyi",stb. Mondom lehet iPhonehoz képest meg HTC one hoz képest "gagyi" az anyaga de ez legalább nem törik össze,ha leejtem. ..

    De mindegy hosszú történetek ezek. :D Kinek a pap kinek a paplan. :D

    Mondom még egyszer: Kompromisszumot kell "kötni" a telefon erősségei és gyengéivel és egy remek telefont kapunk. Persze van olyan telefon ,hogy akkor lenne az ember boldog,ha a kukába dobná. De nem lehet :) És az nem ez a kategória mint az s3.. :R :R

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák