Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz kengyel #43159 üzenetére

    Nem. A kilövésre a processek leállítását érti, ami szart nem ér, mert újraindulnak.. Ha valami bloatware nem kell akkor vagy törlöd, vagy fagyasztod Titanium Backuppal. Akkor nyugton is marad.. Egyébként LTE-n meg tök felesleges processt kilőni, csak eye candy, mert tökmindegy, hogy 1G szabad ramod van, vagy 1.5..

    cassius.clay Abban másabb, hogy pittel rotol. ;] Amúgy a hülyeséget félretéve, annyival jobb, hogy sokfájlos, gyári, ami teljesen újraírja az egész telefonodat, újraparticionál, teljesen gyári szűz állapotba hozza.
    Ha beregelsz az oldalra a békához, ott lesznek a linkek. Az önfényező reklámját figyelmenkívül hagyva, :DDD megnézed szépen sorba a képeket és leírásokat. Mindent szépen, sorba , érthetően leírt, hogy miként csináld. Ha követed, egy teljesen gyári új, tiszta telefonod lesz. :)

    kengyel Persze,hogy meg lehet, feladathezelőhöz megnyomod a home gombot, majd ram kiválaszt és pütty az ürítésre. Jahh, a TBP-hoz root kell, de cserébe az ér is valamit tartósan... De ahhoz,hogy ne fogyjon el a ramod, processt is elég kilőni mielőtt komolyabban multitaskolni kezdesz.. A gyakorlatban majd kitapasztalod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák