Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rjg

    őstag

    válasz dancsuri #37147 üzenetére

    Biztos van olyan "szabályozó progi", aminek állandóan kell futnia, ezért plusz erőforrásigénye van, de én nem ilyenekről. nem task killer-ekről beszélek.
    Pl: All-In-One Toolbox - csak a Speed up Boot funkciója miatt van fent, egyszer gyomláltam ki az autostart-okat, azóta köszöni jól van és az egyszeri használata óta még egyszer sem futott.
    Auto Memory Manager - tegnap linkeltem, ez sem fut állandóan, egyszer kell beállítani, de finomhangolni lehet vele az Android saját, rendszerszintű memóriakezelését.
    Pimp My ROM - különböző tweak lehetőségekkel, ez sem fut állandóan, de pl. javítható vele az alkalmazások indulási sebessége, stb.
    Attól meg, hogy nem Win (ami nálam csak egy számlázó program miatt fut Parallelsben ;] ) még nem kell hasra esni, sajnos közel nem linux vagy unix szintű a memóriakezelése. Engem (és még sokakat) zavar, hogy egy böngésző vagy e-reader, vagy más használt app újratöltődik, miután futtattam egy - két másik alkalmazást, pl felmentem a G+-ra, vagy elolvastam néhány e-mailt. Ahogy már többször leírtam, lehetett volna 2GB RAM-ot tenni az international S3-ba is, - kevesebben szívnánk a fogunkat - hosszabb távon viszont a Google adhatna a kezünkbe egy olyan menüpontot, pl: fejlesztői módban, ahol én tudnám megadni az egyes app-ok prioritását. Ezzel a két kiegészítéssel már én sem reklamálnék. :O

    MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák