Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz t.imi #30410 üzenetére

    Nyugodtan vedd meg, semmilyen agyzúzó hibája nincs, nagyon jó telefon. A hibák legnagyobb része user error, sokaknak fogalma nincs, hogy mi miért történik android alatt. A síma S3-nál ha sokminden fut néha elfogy a ram és kilövi a TW-t,de ha csak pár alkalmazást kigyomlálsz belőle amit sosem használsz, vagy másik launchert futtatsz, valamint nem multitaskingolsz direkt mint az őrült, a jelenség megszűnik.
    Krómkeret nálam még nem volt, így az nem is pattogzott le, a kijelző szerintem nagyon jó, sosem fóliáztam egyiket sem, karcálló is. Nem így a hátlap (a feketénél, a kék nekem nemigen karcolódott) ami rögtön karcos lesz,nem a legminőségibb,de cserébe nem drágán cserélhető, vagy tokkal védhető.
    A foltosodás ritka kivételtől eltekintve hisztéria, tudat alatt támad és töksötét klotyón ülve( vagy egyéb helyen ahol vaknak érzed magad) szokták tesztelgetni az arra rászorultak. Egyébként semmiféle normál használatnál, semelyik alkalmazásnál, vagy filmnézésnél, továbbá háttéren sem látszik, nem észrevehető. Gyártástechnológiából adódó "hiba", ami igazából semmit nem számít. Ez akármerről nézzük ugyanolyan csúcstelefon, mint amit most is használsz, semmit nem veszítesz ha váltasz rá, csak a kijelző méretét, a minőségét semmiképpen. Kb. ennyi amit én tudok mondani neked róla, mások bizonyára többet. :)

Új hozzászólás Aktív témák