Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Feltelepítettem azt a frissítést, amit a márkatárs posztolt, nyilatkozni érdemben nem tudok még róla, de lefrissült, az biztos.

    Téma volt a tok, én egy Spigen Rugged Armort használok. A telefon idén (2018) januárban került hozzám, szóval kb fél éve nyüstölöm ezt a tokot - meg vagyok vele elégedve. Télen a hidegben is frankó passzos volt, nyáron a melegben kicsit kilazul (pláne, hogy ha Waze-t használok, eléggé melegszik is a telefon), de még bőven fogja a telefont. Nem szoktam dobálni a mobilokat, ennek ellenére párszor ejtettem már le, a pofára eséstől jól védi, persze csak ha vízszintes felületre esik.

    Amennyire feelinges ez a lekerekített kijelző, annyira használhatatlan is, vágja az ember kezét, ezzel a tokkal teljesen barátságos.

    Korábban S6-om volt, sajnos alaplaphibás lett, de annyira megszerettem a készüléket, elégedett voltam a tudásával, hogy beruháztam egy Edge-re. Remélem, sokáig fog menni még.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák