Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mi a Manó?!

    tag

    Sziasztok!
    Ki milyen fül/fejhallgatót ajánl vagy használ megelégedéssel az S5-höz? 9 hónapos a teló és most csomagoltam még csak ki a gyári agybadugósát, hogy kipróbáljam mert eddig egy Pioneer SE-CL21W használtam! Elég nagy különbség van a kettő között! A gyáriból hiányzik alap beállítás mellett a dinamika és a hangerő, de túlvezérelve kellemes lágyan és telten szól, csak a hangerejét keveslem! A Pioneer meg alap beállítás mellett is "lerobbantja a fejem"! Brutál dinamikus és hangos, csak egy kicsit kényelmetlenebb mint a gyári! Valaki esetleg használ rendes nagy fejhallgatót?? Azzal vajon milyet szólna?
    Olyan érdekelne ami hasonló adottságokkal bírna, mint a Pioneer agybadugósom, mert én úgy vagyok vele, hogy basszusból sosem elég ha szépen torzításmentesen szól!
    Van esetleg olyan üzlet ahol közvetlen egymás után kilehetne próbálni a füleseket/fejeseket mielőtt mellé nyúl az ember egy neves márka drága darabjával?! Ismerősömnek volt valamilyen Sennheiser agybadugósa, de azt mondta semmi dinamika nem volt benne és megbánta! Le is cserélte más márkára...
    Szóval ki mire esküszik?

Új hozzászólás Aktív témák