Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz t.dave500 #59565 üzenetére

    Szia! A romról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam, de felrakod, aztán majd kiderül :D
    A TWRP-t simán fel tudod tenni gyári rendszer alá, többféle megoldás is van rá. Talán a legegyszerűbb: töltsd le innen [link] a legelsőt ( .img formátum ) a telóra, a Play-ről meg ezt: [link] Megnyitod a progit, rányomsz a " Flash"-re, kiválasztod a fájlt, a többit elintézi.
    ( Ha a mostani romod jól működik, és meg vagy vele elégedve annyira, hogy bármikor szívesen visszatérnél rá, ha esetleg nem válik be az új rom, akkor érdemes TWRP/Backup alatt egy teljes mentést csinálni. Én anno a kipucolt gyári 4.4.2-ről, meg a most használt, kipucolt Phoenix10.0-ről is csináltam, így nyugodtan romolgathatok, mert bármelyiket vissza tudom tenni pár perc alatt az összes adattal, beállítással együtt. Annyi, hogy ezt a TWRP/Backup mappát érdemes utána áttenni a PC-re, ott mindig meglesz, meg nekem négy és fél giga körül szokott lenni egy teljes mentés, ne foglalja a telón a helyet. )
    Ha ezzel kész vagy, download mód, és odinnal tedd fel a modemet. Restart után ellenőrizd le, hogy valóban a Lollihoz való modem van-e rajta: a (gyári) tárcsázóba írd be, hogy *#1234#, ekkor megnyílik a SuperSU, zárd be, és máris látod, hogy milyen modemed lett.
    Ha oké, felmásolod a romot a telóra, belépsz a TWRP-be, és a leírt wipe-ok után felteszed a romot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák