Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz bwin.party #59557 üzenetére

    Így van, először én is ebbe a csapdába estem, 150 folyamatot tiltottam le és FC-zett párszor a telefon. Ekkor feloldottam mindent és kezdtem egyesével. Meg kell találni az egészséges kompromisszumot. A cél nem az, hogy mindent letiltsunk, hanem a számunkra szükségtelen dolgokat jegeljük úgy, hogy a rendszer használhatóságát, stabilitását ne veszélyeztesse.
    Nálam ez a jelenlegi állapotában meg is van, kb. 80 csomag van letiltva, és semmi FC, semmi fagyás, semmi rendellenes viselkedés. Cserébe átlag 3-4 óra kijelző, másfél-két napos üzemidő, folyamatos, gördülékeny rendszer.
    Szerintem eleve megfelelő alapot jelent a T-Mobile-os lolli, úgy 4 féle verziót kipróbáltam, de mindnek volt valami kehe. Talán ez az első, amire azt mondom, hogy na igen, már majdnem a nexus-féle lolli élményét hozza (mivel van nexusom, tudom, hogy azért nem teljesen, de nem az a cél, hogy egy alap rendszerrel vegye fel a versenyt egy olyan szoftver, ami a Google-ön kívül még két másik vállalat kezén ment keresztül, akik belepakolták a kis saját dolgaikat), a cél szerintem teljesült, igaz, ehhez némi manuális segítségre is szükség volt, de ez legyen a legnagyobb baja. Ha azt vesszük alapul, hogy a Samsung nem épp a megfelelő optimalizálásról híres, ebből indulunk ki, akkor elég jól sikerült. És persze hatalmas respect a Package Disabler megalkotójának is, a teljesen baráti ár pedig csak hab a tortán.

    Bocs, ha hosszú lettem, de kikívánkozott :DDD

Új hozzászólás Aktív témák