Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz papa237 #32467 üzenetére

    veheted okoskodásnak, de egy gondod lesz vele, nem veled kötök szerződést, hanem a szolgáltatóval, így baromira csak az érdekel, hogy a szolgáltató mit határoz meg számomra!
    csak olyan dolgokat írok le, amiket jogilag alá is tudok támasztani, ahogy tettem ezt jelen esetben is.
    az legyen a te problémád, ha te látatlanban aláírsz egy szerződést, vagy elvárod ezt bárkitől is, de ugye nem ez a normális, sem emberileg, sem pedig jogszabályilag!
    további jó munkát, és persze sok átadatlanul visszavitt készüléket, amiket nem adtál át az "ügyfeleknek", akik nem írták alá látatlanban a szerződést! :U

    Neonsz; a product code nem az igazi, bár különösebb problémát nem okoz.
    minden függetlenítés "kókány", amit nem a szolgáltató eszközöl hivatalos úton, és adott esetben akkor szerintem nem hivatalosan lett elvégezve...
    főként a rendszer állapota volt a kérdés, az meg okés a leírásod alapján, illetve a korábbi hozzászólásodban jelzett firmware verzió szerint a modem állománnyal sem bűvészkedtek, szóval elvileg nem lesz gond.
    root - a két írt verzió, amik nem ugrasztják a knox számlálókat - és cscc segítségével tedd xeh értékre a product code értékét a jelenlegi firmware alatt, utána pedig a re-partition kipipálásával húzd fel az nggabi által linkelt újat, úgy lesz egy megfelelő identitású és tiszta rendszered, amivel már azt csinálsz utána, amit csak akarsz.

Új hozzászólás Aktív témák