Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Neonsz #32419 üzenetére

    utólag is függetleníthették hivatalosan is, de akkor is kellene róla külön számla, ellenkező esetben problémás a dolog, és az feltételezhető, hogy nem hivatalos úton lett feloldava a hálózati korlátozás, ami hátrányosan hathat a szolgáltatós/gyártói jótállásra.
    a független, magyar xeh product code értéket is tartalmazó firmware verzió van rajta, de vélhetően nem a megfelelő product code értékkel, vagy valamilyen szabálytalan módosítást eszközöltek a rendszerben, ellenkező esetben frissülne, de legalábbis látná és jelezné az újabb firmware verziót.
    amíg nem ellenőrzöd a product code értékét a recovery alatt, illetve az esetleges módosításokat a rendszerben, addig nem állj neki odin által frissíteni, mert ha kókány módon függetlenítették, akkor visszazár függővé, illetve más probléma is adódhat!
    ezen téma összefoglalóját lenyitva megtalálod a 4.3 alatt elérhető recovery és download módokat - ne az elején lévőket nézd, amikor még nem volt korlátozott bootloader, knox...stb, hanem a későbbieket; pirossal jelezve, hogy "mgg utáni..." -, ellenőrizd a knox számlálók állását, a rendszer állapotát (samsung official)...stb.

Új hozzászólás Aktív témák