Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Naree91

    újonc

    Sziasztok!
    Néhány napja vettem egy S4 minit és nekem úgy tűnik, hogy a kelleténél jóval gyorsabban merül az aksija. Ez alatt főleg a készenléti állapotra gondolok. Ma éjszaka, 7 óra lefolyása alatt 20 %-ot esett az aksi szintje, tehát durván 3%-ot óránként, úgy hogy hozzá sem értem a telefonhoz. Ebben az ütemben 1,5 nap alatt lemerülne a telefon, úgy hogy még csak a kijelzőt sem kapcsoltam be. Természetesen wifi, mobilnet, bluetooth, gps, NFC, arcfigyelés, meg minden őrület ki van kapcsolva, az energiatakarékos mód pedig be van kapcsolva.
    Először azt vettem észre, hogy nagyon sokat volt "ébren" a telefon és az cella készenlét is elég magas volt, szóval gondoltam gyenge volt neki a térerő és folyamatosan keresgélt. A screenshotok az aksi használatról (már töltés közben):
    [link]
    [link]
    Ez persze 4G-n volt még, de azután rögtön átállítottam 3G/2G-re. Ezt a két-két screenshotot pedig már ma reggel és délelőtt készítettem:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    Látszik, hogy itt már nem volt ébren éjszaka, de a csökkenés még így is 20% volt. A Candy Crush kicsit bezavar, mert tegnap este lefekvés előtt játszottam vele egy 30-40 percet. :) Nyilván ott meredekebb a szint csökkenése.
    Amúgy tettem már fel wakelock detectort is, legutóbbi töltés óta csak az "Óra" és az "S Tervező" ébresztett négyszer és háromszor. Tehát gondolom nem itt van a probléma. Egyébként a gyári 4.2.2 Jelly Bean fut a telón. Hard resetet egyelőre még nem próbáltam, bár eddig úgy olvastam már több helyen, hogy az sem használt (úgy látszik, ez a 3% szintcsökkenés óránként nem egyedi eset, több angol oldalon is olvastam már róla).

    Bármilyen javaslatot, ötletet, tanácsot szívesen veszek a probléma megoldására.
    Köszönöm előre is.

    ui.: most átállítottam "csak 2G"-re. még ettől remélek valamit.

Új hozzászólás Aktív témák