Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szemesi69

    addikt

    válasz Avasalja8 #10064 üzenetére

    Hirdetések

    Hirdetést csak és kizárólag a Hardveraprón adj fel, a fórumon tilos hirdetni.

    Hardverapro.hu

    Hirdetés feladására két lehetőség van:
    - Kiválasztod a megfelelő kategóriát és alkategóriát a bal oldalon, majd rányomsz az új apróhirdetés feladása gyorsan és ingyenesen linkre a jobb felső sarokban.
    - Egyből a fenti linkre nyomsz és ott választod ki a megfelelő helyet a hirdetésednek.

    Ha minden megvan, akkor jöhetnek az adatok.
    Hirdetés címe: Ne a lakhelyed címét írd ide! Minimum 10, maximum 100 karakter hosszúságú, informatív címet adj a hirdetésednek!
    Hirdetés szövege: Ide jöhet egy tömör, de részletes termékleírás. Adj meg minél több információt a termékről, mert később úgyis kifaggatnak róla.
    Képet közvetlenül nem tehetsz bele a szövegbe, de feladás után a hirdetéshez tartozó topikba írhatsz egy hozzászólást, aminél már feltöltheted a képeidet és be is linkelheted őket. Részletek fentebb, a képfeltöltés résznél.
    Kép a hirdetett termékről: A mérethatárokat betartva próbálj meg egy minél jobb képet csinálni. Egy jó kép informatív és vevőcsalogató. Szerkesztésre ott az ingyenes GIMP vagy a még egyszerűbb Irfanview. Az átméretezést mindig az oldalarány megtartásával végezd!
    Bővebb információ a termékről (link): Ide a gyártó oldalát vagy egy, a termékről szóló teszt linkjét érdemes betenni.
    A termék gyártója: Egyértelmű...
    Hirdetés érvényességi köre: Csak az(oka)t jelöld be, ahová személyesen is el tudsz menni. Ha postázod is a terméket, akkor ne jelöld be az összes lehetőséget, hanem írd bele a hirdetés szövegébe, hogy "postázom is".
    Típus: Keresek / kínálok / is-is, lehet választani.
    Ár: Érdemes megadni legalább egy irányárat. Ha eladnál és nem tudod mennyit ér a holmid, akkor áraztasd be a fórumon. A megfelelő topikokat a keresővel megtalálod, de itt egy összeszedett írás róla.

    Xiaomi redmi note 12 pro

Új hozzászólás Aktív témák