Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz zsoltti #1003 üzenetére

    Koszi a reszletes valaszt. Igazabol nagyon sokat hasznalom a kütyüimet, barhol ahol eppen vagyok.

    Kora reggel megosztom a nexusrol a netet a tabbal es itthon olvasgatok a neten, forum, ilyesmi. Bar irni nem szeretek semmilyen telefonon/tabon, mert nyilvan lassu egy billentyuzethez/tizujjas irashoz kepest. Szoval reggel tabon internet. Aztan megyek edzeni: ha normal sulyzos edzes, akkor nem viszem a tabot, ha pedig kardio pl. bringazas meg ilyenek,.akkor viszem a tabot es azt nyomkodom meg olvasgatok, ritkan filmnezes. Napkozben sokszor mar el sem viszem magammal a tabot mert egyreszt idom sincs aktivan internetezni, masreszt eleg nagy ugye es ha azt piszkalom, akkor mindenki tudja, h mit csinalok. Eppen ezert csak a 4" nexus van velem, amin egesz nap csekkolom a dolgaimat, google reader, internet, forum olvasgatas. Este itthon sem nagyon kapcsolom mar be a tabot inkabb csak alkalomszeruen, mert ugye van privat elet is" nem csak internet :-) Amikor van egy par percem, akkor csak a telefonon nezek meg gyorsan ezt-azt. Hetvegente, vagy ha eppen tobb idom van, akkor viszont a tabot hasznalom.

    Na kb igy hasznalom a dolgaimat. Eppen ezert vacilalok, mert alapvetoen van ket kenyelmes celeszkoz es felek, h egy 5.3" ugyan pont kivaltana a kettot, de nyilvan neha brutal nagy (telefonalaskor), neha pedig tul kicsi (pl futas vagy gyaloglas kozben az edzoteremben) lenne, kvazi "mindenre es.semmire sem alkalmas", ha ertitek, hogy ertem. Hazudnek ha azt mondanam, h nem erdekel, ki mit gondol rolam telefonalas kozben, viszont annyira nem is foflalkoztat (probaltam en mar csak tabot is headsettel, tehat mar minden baratomat sikerult teljesen megdobbenteni :-) ). Szerintem napkozben jol jonne a nagyobb kijelzo a nexus s helyett, viszont edzes kozben illetve talan reggelente talan hianyozna a 7" tab. Mm-ban megnyomkodtam egyszer a note-ot es persze brutalis a meret de eleg vonzo megis :-) Viszont ugye meg kellene valnom a jelenlegi 2 tokeletesen mukodo cucctol, ami valagol azert nem tunik logikus dontesnek. Viszont arban ez a realis, csak hat megis egy klassz telefont es egy jo meretu tabot adnek el eg ykoztes kijelzoert. Arra is gondoltam, h a nexust cseerelem 4.3-4.7 kozotti meretre de valahogy mindig az az erzesem, h a tab nincs kellojeppen kihasznalva es hat nyilvan.szepen lassan amortizalodik.

    Szoval ezen megy az agyalas, gondolom Ti is voltatok hasonlo helyzetben, mar aki cserelt ilyen mereteket note-ra. Na talan meg.megnezem megint eloben.

Új hozzászólás Aktív témák