Hirdetés

  • PC-s demót kap a The Alters

    gp A teljes kiadás már konzolokon is elérhető lesz majd, a próbaverziót azonban csak Steamen és Microsoft Store-ban érjük majd el.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Közeledik az X Fold3 Pro

    ma A kínai bemutató után megtartotta a Vivo a nemzetközit, de még nem Európában.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    válasz leslien #6789 üzenetére

    Ez úgy van (mármint a frissítéssel), minden egyes telefonnál, hogy írkál be a fórumra a user, hogy kocsog gyártó/szolgáltató, mert nem adja ki az új romot, bla-bla (jelzem, ekkor van egy szinte vagy teljesen tökéletesen működő szoft a telefonján, de az isiben a jenőnek már dzselibín van). Viszont amikor kiad egy újat pár a user-nek nemtetsző változással zárt boot-al (nincs downgrade), akkor meg megint pislogás és újból: kocsog gyártó/szolgáltató.
    Tehát igazából én ezt nem is értem és annyi topikban, annyi készüléknél átéltem már ezt, hogy szörnyű. Nyilván nem mindenki van így vele, de sokan sajnos ilyenek...kell az új szoft, mert KELL!

    Ezért írtam régebben, hogy én a note-al a jelenlegi szoftal teljesen elvagyok, semminek nem érzem a hiányát, semmi nem kell pluszban, egyszerűen nem érzem szükségét egy újabbnak..

    (#6790) ity700: nekem hívásdobálós problémám nincs, viszont a net tud jókat, ezt most nem is tudom, hogy a szolgáltató vagy a telefon számlájára írjam (inkább utóbbi). LTE, szép és jó dolog, mondjuk pesten, de felénk ahol alig-alig akad van baj auto. módban. Olyat csinál, hogy alacsony lefedettségű lte területen sem vált h/3g-re, hanem áll minimum térerővel a határon --> net nem működik, majd vált h/3g-re full térerőn, net még mindíg nem megy vissza vált lte-re és így tovább örökre.
    Tehát lte letilt és akkor használhatom a netet, bár ez annó megvolt 2g/3g esetén is, csak ott alacsony h/3g esetén gyorsabban eltudta dönteni, hogy inkább a 2g-t választja (fél-1perc nettelenség), de itt lte-h/3g esetén szörnyű --> használhatatlan.
    Hívással olyat szokott csinálni, hogy rányomok a számra tárcsáz --> nagy semmi, aztán 10-20mp után el is indul a hívás, bár gyanítom ez összefügghet az előző problémával.

    Tudom a megoldást: tiltsam le az lte-t, vagy költözzek pestre....

    [ Szerkesztve ]

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák