- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
válasz csucsu69 #28853 üzenetére
Nem játékra? Nem is arra való. Net, fényképező nem okozhat csalódást. Ahogy a sok más ügyes dolog sem. Nem véletlen, hogy itt sokan, velem együtt per pill. nem tudunk váltani, mert egyszerűen nincs alternatíva. Úgy néz ki, egy darabig még nem is lesz. Nálam lassan másfél éve megvan.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
B1T3
addikt
válasz b.bela1 #28854 üzenetére
Nekem is szinte a hazai piacra kerülése óta megvan, és még mindig imádom, nem is érzem, hogy így „eljárt felette az idő”, mert a mai napig helytáll. Ugyanakkor az S7-et cirka egy hónapja tesztelgetve a kamera megtetszett annyira, hogy fontolóra vegyem majd valamikor év végén vagy jövő év elején a Note 6-ra váltást (pedig eredetileg ki akartam húzni a Note 7-ig). Valószínűleg az S7 alapjaira építkezik, azaz ha bővíthető és vízálló lesz, akkor már csak a kiszedhető aksit kell neki elnézni, de ez a vízállóság fényében nem lesz olyan nehéz.
-
OutsideR
aktív tag
Kérdés hogy a toll miatt meg lehet-e oldani a vízállóságot
-
dancsuri
veterán
Model: SM-N910C
Android Version: Android 6.0.1 Marshmallow
Changelist:7633655
PDA: N910CXXU2DPCB
CSC: N910COXA2DPCB
Build Date: March 28, 2016.költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
SzalaiÁdám95
tag
Egy olyan kereszt kérdésem lenn az mitol van h a telefon csak 84%-ig toltodik fel és 30nal eldobja magat es lemerul. ( Gyári 1.5 éves aksi van benne) az adta meg magát? És 2 oras kepernyo idonel tobet nem lehet belole kihozni. Valaki esetleg tudna gyari nfc-s aksit linkelni?
-
B1T3
addikt
válasz SzalaiÁdám95 #28865 üzenetére
Ez bizony aksiprobléma lesz, vegyél egy újat.
-
SzalaiÁdám95
tag
Tudnátok egy linkelni egy Gyári NFC-st ami megbizható helyről származik?
-
-
zho-lee
addikt
válasz apaszka #28867 üzenetére
Másik MM-et próbáltam, az IGo, bocsi Szülinapp nem megy pl.
Nagyjából minden fut alatta.Nekem egy érzésem volt még, ami idegesítő, hogy a wifi gyengébb, mintha nem vennél a jelet.
Most 5.1.1 alatt az utcán a kapum előtt jönnek a gmailok, MM alatt még a ház előtt sem, a lakásban is vannak "fehér foltok""Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
entoni1989
tag
Abban tudtok nekem segíteni, hogy a KNOX 0x1 (4) -et hogyan, milyen trükkel lehet visszabillenteni 0x0-ra? Voltam olyan hülye és türelmetlen, hogy nem bírtam várni a hivatalos 6.0.1 kijöveteléig és elkezdtem minden féle módosított romokat feltenni, ízelítőt igaz kaptam belőle, de használhatatlanok így megy vissza az eredeti gyári viszont a KNOX-om elmászott
-
SzalaiÁdám95
tag
EB-BN910BBE név alapján keresek gyári aksit (N910C-re) akkor az gyári lesz? Mert találtam Mobilshop-on és arumanian. Ezek gyáriak lehetnek?
-
nggabi
félisten
-
F_Gergely
őstag
válasz entoni1989 #28872 üzenetére
sehogy ezt már buktad sajnos.
-
Hando
tag
válasz entoni1989 #28876 üzenetére
Ha már 0x1 akkor azt nem fogod nullázni mert hardveres a cucc innentől nem garanciális a készüléked, működésbe tudtommal semmi nem fog történni, de vannak itt okosabbak akik megtudják mondani!
-
SzalaiÁdám95
tag
B-BN910BBE név alapján keresek gyári aksit (N910C-re) akkor az gyári lesz? Mert találtam Mobilshop-on és arumanian. Ezek gyáriak lehetnek?
-
F_Gergely
őstag
garancia ugrik, illetve későbbiekben nehezebb lesz szerintem eladni. Működésben nem befolyásol.
-
apaszka
veterán
válasz entoni1989 #28872 üzenetére
Sokunknak ugrott.
Igaz nem véletlen
Kit érdekel?
Ha nincs garid akkor mindegy!Egyébként meg sokkal jobb rootolva a gép!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Rabidsnail
senior tag
válasz SzalaiÁdám95 #28873 üzenetére
Azért nem mind használhatatlan! A Kyubi rom például kitűnő!!! Érdemes rápillantanod.Persze ezt Entoninak szántam. Bocsi!
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
SzalaiÁdám95
tag
B-BN910BBE név alapján keresek gyári aksit (N910C-re) akkor az gyári lesz? Mert találtam Mobilshop-on és arumanian. Ezek gyáriak lehetnek?
Aksi tünete:84%-ig toltodik csak fel és 30%-nal eldobja magat h lemerult
Légyszi válaszoljatok minél hamarabban fontos lenne!
-
Hando
tag
válasz SzalaiÁdám95 #28883 üzenetére
Szerintem eredeti, de hamisítványra is rátudják írni amúgy C-F is ugyan az aksi kell!
-
apaszka
veterán
válasz SzalaiÁdám95 #28883 üzenetére
[link]
Én itt vettem,de elsőre egy gagyit küldtek. Aztán kicserélték tényleg de azt mondták végig az is eredeti,pedig az elsőben NFC sem volt. Én nem tudtam a Samu adott ki NFC nélkülit?
Na mindegy jó a vége!-Ja itt rendeltek dobozost is onnan,mit az üzlet tagadott,hogy volt nekik.
Szóval a második eredetinek tűnő,és jó,és nfc-s,de nem dobozos.
Ajánlani?
...... egy próbát megérthet ha van nekik,mert utána már nem volt a készleten,holott nekem azt mondták megjött az új szállítmány,és cserélték is.
Nekem futár hozta,vitte. Azóta rendben van minden.1 Darabszám Cikkszám Név Ár Valuta
8592118801447 Eredeti akkumulátor Samsung Galaxy Note 4 - N910F - (3220mAh) s NFC
Termék ára :5590.00 HUF
Szállítási díj :1490.00 HUF
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
155q4
újonc
Szép napot !!!
Egyszerüen nem jövök rá hogy hol kell beállítani a telefont hogy csak,a fülhallgató csatlakozásakor,a fülhallgatóban halljam a csengést,az értesítéseket,mindent.
Eddig akárhogy próbáltam,a telefonon is meg a fülhallgatón is egyszerre jelez,cseng. -
b.bela1
őstag
Szerintem sincs. Márcsak azért sem, mert ha kiveszed a füledből a dugót, nem hallanád meg az értesítéseket. Haverom azon van kiakadva pl. , hogy hívásnál kilép a jutubból. Szamszung okosabb mint mi. Igények más kérdés. Esetleg valami külső app. Vagy root.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
törölt tag
ha a KNOX 0x1-re ugrik akkor a biztonságos munkakörnyezet nem fog soha többet működni, illetve ha használtad ugrasztás elött akkor az ott tárolt dolgaidat végleg elveszíted! a biztonságos munkakörnyezetet a my knox-on keresztül biztosítja a rendszer....ez egy erősen titkosított, a rendszeren belül egy zárolt és elkülönített hely... a knox-ról vagy egy kis ismertető a blogjaim között...
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #28895 üzenetére
Note3 nál próbáltam még. Azóta nem. Nem is érdekelt nagyon.
A ROOT jobban kellett a hang tuning, és egyéb nyalánkságok miatt.
Nem bántam meg. Sokkal többet ad mint elvesz.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz apaszka #28896 üzenetére
bekapcsoltam a knox aktív védelmet és akkor most mi a további teendő? vagy hová tudok áthelyezni cuccokat ami le akarok védeni? nem értem hogy működik...
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
törölt tag
galaxy áruházból vagy a playről letöltöd a my knox-ot, csinálsz egy fiókot hozzá, majd generál egy zárt környezetet, ha elkészült utána tudod kiválasztani hogy milyen appokat szeretnél áthelyezni a knoxba...knox-on belül ugyan úgy működik a play áruház, viszont a galaxy áruházból csak knox kompatibilis appokat lehet letölteni...
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #28898 üzenetére
Igen!
Más.... mycso gazda felé!
Tényleg frissíteni kellene itt a lenyílót, hogy jó legyen a ROOT leírás, be legyen nooo bootloop is.
Kapom a privátokat, és egyszerűbb lenne jó és pontos lenyílót ajánlani.
Vagy már jók? Mert rendre jönnek a kérdések.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mycso
veterán
válasz apaszka #28899 üzenetére
Az 5.1.1-re való cf autoroot van linkelve az összefoglalóban, kis leírással a felrakásához. Ezt többen jelezték, hogy mindenféle mókolás nélkül működik tökéletesen.
Egyébként olyan kb. havi rendszerességgel, ha van valami érdemleges változás/infó, azt bele szoktam szőni.
Az a baj, hogy sokan el sem olvassák....engem is heti szinten keresnek meg még s2/s3/s4 kérdésekkel is.
Mod.: egyébként pl. A knoxról spityu blogja is linkelve van a gyári romoknál és a legfrissebb twrp lelőhelye is a custom recovery alatt...sőt le van írva a garanciáról is minden, mégis bekérdezik azt is sokszor...
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest