Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz Tippmix46 #2054 üzenetére

    Én csak magamból indultam ki, egy Note 1 sebességét, reakcióidejét nem tudnám elviselni napi használatban, mert megszoktam a gyorsabb készülékeket.

    1-2 évente meg kiadni 80-100 eFt-ot egy készülékre nekem nem gond, főleg, hogy a Note 3 - 4 csere nálam nem hogy ráfizetéssel, hanem bevétellel járt, mert a T-s akcióval nagyon jól jöttem ki.

    Azt gondolom, hogy a Note széria valóban a legjobb telefon a világon, de sokan túlzásokba esnek, mindennek megvan a maga eszköze:

    Remélem elég nagy hátizsákkal jársz, ha ezek mind elférnek benne, mert én inkább elvagyok a Note-al, némi kompromisszummal, mint, hogy ennyi cuccot magammal cipeljek ;)

    Jó dolog filmet nézni nagy képernyős TV-n, vagy projektoron, csak apró bibi, hogy ezek nincsenek nálad a buszon, vagy repülőn, mikor éppen van egy kis időd megnézni egy filmet.
    A DSLR gép is szuper, csak sokra mész vele, mikor az adott pillanatban nincs nálad.
    Netezni is jó dolog tableten, vagy notebookon, de valahogy nehézkes, ha éppen nincsenek nálad, vagy nem lenne egyszerű a használatuk utazás közben, vagy pl. az orvosi rendelőben várakozva.

    Való igaz, hogy ezeket nem fogja soha 100%-osan kiváltani egy smartphone, de adott élethelyzetben jól tudja helyettesíteni.

Új hozzászólás Aktív témák