Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolij7

    csendes tag

    MIUI-4.12.5 (V5) Note3 N9005 HUN

    Akkor ahogy igertem, elkeszitettem a MIUI legutolso kiadott verziot magyarul. Elore szolok, hogy ez csak kizarolag N9005(!!!)-re megy fel. Ne is probaljatok mas variansra, mert a recovery nem fogja engedni. Igy teglasitas kizart.

    KNOX ugrik.

    Azt is elore bocsajtom, hogy maga a rom nagyon gyors, de a ram penis racer-erek fel se tegyek. Ugyanis, ez a rom a funkcionalitasrol es kenyelemrol szol. Teljesen mas, mint egy pure droid vagy egy CM. Igaz, itt is majd a fele ram szabad, de itt azert hasznalja a rendszer az eroforrasokat. Hisz azert van.

    Odin, TWRP, magyar MIUI es a GAPPS hozza
    itt letoltheto.
    Csak olyan kezdjen neki aki mar tett fel reco-bol romot, mert ezt nem fogom elmagyarazni. Ha nem tettel fel, XDA-n nezz utana.

    Miutan be bootolt a rom, kinai nyelven fog elindulni. Nem kell megilyedni, ez normalis. Allitsd at a nyelvet angolra, amit legkonnyebben a status bar lehuzasaval a fogaskerek ikonra kattintva erhetsz el. Bejon egy lap, fent a masodik fulon bejon a megszokott androidos menu sor. Onnan mar megtalalod (egy billentyuzet az ikon).

    Miutan angol, lepj be a fooldalon levo Security-be. Azon belul a Permission-ba adjal magadnak root jogokat. Toltsd le a Locale and Language appot a Market-bol (nem Play Store!!!). Nyisd meg az app-ot, keresd ki a magyar (Magyarország)-ot es root-tal alkalmazd. Azonnal magyarra kell vallnia a romnak. Egy ujrainditas nem art azert. Enjoy.

    Megjegyzes:
    -S Pen mukodik(!!!)
    -Ujabb verzio sem a MIUI-bol, sem magyaritasbol nem erheto el erre a keszulekre.
    -A magyaritas kb. 95%-os. A maradek fokent azert nem, mert kinai programoknak nincs angol forditasa. Igy azoknak magyaritasa sincs.

    GALAXY Note3 | STOCK KitKat + ROOT | Telenor HU

Új hozzászólás Aktív témák