- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
Valahol azt olvastam, hogy az LTE verziónak rosszabb a támogatottsága. Mi igaz ebből? és milyen szinten? NII-re várható a 4.2.x?
-
GML
őstag
Pro és kontra melyik a melyik? N7100 vs 7105??
Azt tudom, hogy az LTE-ben (7105) nincs rádió.[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Azért simán megléphetné a Samu azt, hogy a frissítésmenete: backup, wipe, frissítés, wipe, restore.
Így sem lenne több 10 percnél az egész. És nem idegeskedne senki sem. Vagy legalább is kevesebben. -
GML
őstag
A Telenoros N2 az háló függő?
-
GML
őstag
Ha otthoni gépen lenne szó erről, akkor wifin keresztül valami fájlkezelővel, vagy esetleg KiesAir-rel. ;D Akkor nincs macera. Esetleg még BT fájlátvitel.
A másik megoldás, hogy beteszem a fájlt vagy a dropboxba és letöltöm, vagy pedig gmail/piszkozatok és letöltöm.
-
GML
őstag
Arra nem kaptam választ, hoyg a szolgáltatól vett Note 2 az függő? Régebben pl az N51-est is SL készüléknek árulták, de mégsem volt az.
-
GML
őstag
Bocsi, csak telefonról nehezen tudtam írni.
Szóval, mint ahogy azt írták, pillanat mentést lehet csinálni vele és nem egyedi programok, egyedi beállításait lehet visszatenni. Csak azt nem értem, hogy, ha CWM nem jó erre, a TB, meg más miatt nem, akkor mi lehet a megoldás, illetve hogyan lehet jól visszatenni a régi dolgokat? -
GML
őstag
válasz Markizmark #10479 üzenetére
Lehet, hogy van LTE hálózata a telenornak (is), de mi a fenének vegyek egy LTE-s készüléket, amikor csak úgy tudnám kihasználni, ha baromi nagy fájlokat kellene töltenem lefele. Egy egyszerű menetrend/mail/youtube video/weblap megnyitásánál már annyira nem számít, hogy 21, vagy 21+Mbps a sebesség. mennyit is nyernél vele? Egy 25 megás fájl kb 10 mp alatt van lent 21-Mbps-sel. LTE esetén ez kb a fele-harmada. Szignifikáns különbséget pl több 100 megás fájlokat leszedve lenne csak esetleg valami előnye, de mutasson nekem valaki olyan embert/csomagot, aki naponta gigákat forgalmaz tisztán adatok töltögetésével (a stream-eket hagyjuk ki ebből) mobilhálón? Majd kb 3-5 év múlva lesz valami haszna az LTE-s készülékeknek, amikor már legalább egy szolgáltató fog minimum 90%-os lefedettséggel.
Szóval szerintem teljesen felesleges az LTE-s, most.
-
GML
őstag
A mobilhálózati beállítások képernyőről tudsz egy screenshotot csinálni?
-
GML
őstag
-
GML
őstag
válasz MaciLaci1970 #10814 üzenetére
Hmm, mi is kell hozzá?
-
GML
őstag
válasz Markizmark #10851 üzenetére
Szerintem kérdezzed meg a T-t, vagy a Samut, hogy mit szólnak ehhez. Mármint a gari miatt.
-
GML
őstag
válasz MaciLaci1970 #10885 üzenetére
Hogy akkor most mi?
-
GML
őstag
Gratulálok a szép, szabatos 1. Hsz-hez a szerkesztőknek. Elismerésem
-
GML
őstag
Én azért még beletenném a 3G/LTE közötti különbségeket, Alap adatokat, hogy kb mekkora az üzemidő, ténylegesen. A várható hibákat (SDS), hogy hogyan tudjuk használni a teljes méretben a belső RAMot (move2SD pl).
-
GML
őstag
válasz ZoliM@ster #11085 üzenetére
Nem idegeskedek én. Tudok olvasni, ismerem a keresőt is (legfeljebb néha lusta vagyok )
-
GML
őstag
Csak úgy felmerült bennem a kérdés. Mi a különbség aközött, ha itt Magyarországon nyomják meg a gombot a BGA-zó gépen, vagy kint a gyárban, mondjuk egy belső QC fail test után? Akkor vagy szerintetek minden megy mindig elsőre???
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Abban az esetben mi a teendő, ha SDS hatására annyira behal, hogy se unroot, se nullázás, se gyár ROM??
-
GML
őstag
válasz Markizmark #11463 üzenetére
Még csak gondolkodok a vásárláson. A jövő zenéje, hogy Note 2, vagy S4.
-
GML
őstag
válasz nagyito88 #11491 üzenetére
Csak nehéz kivitelezni. Az S4-en, ájszarokon van Hall sensor... a NII-ben meg nincs. Max úgy lehetne megoldani, hogy a távolságszenzor és az érintőpanel bizonyos pontjain "érintés" tehát annyira nem energia hatékony, mert folyamatosan kell figyelni a szenzort az egyetlen kapcsoló helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.