Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • puskint

    tag

    válasz MaCS_70 #9570 üzenetére

    Igen, a XELLA-sok többségének megoldódtak a fagyással kapcsolatos gondjaik, ha újabb verzióra frissítettek, másoknak pedig a DFG (Dummy File Generator) használt. De volt már olyan beszámoló is (pl. Nóta2 topikban, ahol nem volt XELLA), akiknél a 4.1.2-es frissítés okozott hosszú fagyásokat. Még egy apróság: nem minden 4.1.2-es ROM volt biztonságos, csak a január végétől vagy február elejétől (lusta vagyok utána nézni :DDD ) kiadottak (S3-nál).
    S bár úgy lenne, ahogy mondod, hogy kiiktatták a hibás működést, bár ez sajna korántsem egyértelmű: írtak már olyanok is az S3 és a Nóta2 topikban, akiknek 4.1.2 alatt krepált be az eMMC-jük, "biztonságos" ROM mellett, na ezeknél az a szóbeszéd járja, hogy vagy a 4.1.1-es használat alatt rongálódott meg a belső memóriájuk, vagy nem biztonságos recoveryt használtak.
    Kb. ez jelenleg a dolgok állása, sajnos biztosabbat még nem lehet tudni, ugyanis mindenkinek megvan a saját véleménye a dologgal kapcsolatban, mindenki próbálja valahogy megmagyarázni, az igazi fejlesztők (nem ROM-főzők!) SDS-topikja jelenleg stagnál, na de reménykedjünk, hogy minél kevesebb halálesetről fogunk hallani. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák