Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Üdvözlök Mindenkit, új vagyok itt, ma beléptem a táborba egy Samsung Galaxy Note 2 (N7105) LTE-s gyönyörűséggel, Sony Xperia Z-ről jöttem és lenne 1-2 kérdésem mert a váltás kicsit gyorsan történt, igazából ma reggel még azt se tudtam, hogy ilyenem lesz. Mindenesetre eddig imádom a telefont, bitang nagy de kell! :D

    Szóval a kérdésem, az, hogy a készüléket használtan vettem (1 hónapos) és az előző tulaj gyári rommal, értintetlenül használta. Én mikor átvettem ma toltam simán egy gyári visszaállítást a beállításokban, ugyebár minden adat törlődött ezzel. Viszont észre vettem, hogy mikor feállt a rendszer akkor a TouchWiz launcher gyári oldalain csomó gyárilag kirakott ikon összevissza, hiányosan sorakoznak, nem hinném, hogy gyárilag ilyen lenne a kinézet. Kérdésem, hogy lehet az, hogy az előző tulaj letörölhetett olyan gyári alkalmazásokat amik most hiányozhatnak? A telefon nem volt rootolva szóval nem hinném, hogy le tudott volna a systemből törölni csak kérdem. Nem tudom érdemes lenne esetleg odinnal egy T-s romot ujra felhuzni a biztonság kedvééert vagy a gyári visszaállitás elég amit csináltam?

    A másik, hogy nem tudom ki milyen rommal használja a Noteját mert még sokat nem olastam vissza, de azt vettem észre, hogy eléggé zabálja a memóriát a rendszer és baromi sok gyári folyamat fut, alig tettem fel ma 10-12 alap appot de simán be tud esni a szabad memória (300-400MB-ra) ami számomra azért nyugtalanitó mert alig van még app a telefonon. Volt előtte Xperia Z-m ott 700-800 alá sosem ment be a memória pedig 80-90 app volt fent a telefonon. Lehet ez Notenál normális csak nekem feltűnő kicsit.

    Utolsó kérdésem pedig az, hogy jól látom hogy az N7105 LTE modellre alig van ROM? Néztem több nagyobb romot amit régen S3-mon használtam és pl. Omega meg semmi ilyesmi nincs csak a sima N7000-res verzióra. Kérdésem, hogy aki LTE-s modellel rendelkezik milyen rommal használja a telefont? Melyik a legjobb?

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák