- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Nem tudjátok hogy a gyári ECS-K1F2BEG autós dock-ot hol lehet olcsón kapni? Expansys-on láttam, de elég horror: [link]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
hallerlaller
addikt
válasz Grande Ale #2067 üzenetére
ott már régóta ennyi, de az a baj az expansys-al, hogy nem nyitják ki a dobozt és nem pecsételnek bele a garijegybe [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
BoB
veterán
válasz szuper94 #2791 üzenetére
Mi nem működik? Már írtam hogy nem mindenre hoz fel kártyát és magyaráz a csaj!
Nézd meg ezt: Youtube
Próbálj ki ezek közül párat.(#2791) Dzsuri89: Az Expansysnál annyi: http://www.expansys.hu/google-galaxy-nexus
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
hallerlaller
addikt
válasz FragMaster #2803 üzenetére
sajnos expansysnál gáz a gari, mert nem bontják ki a dobozt és nem pecsételnek bele, pedig az is kell és nem biztos, hogy utána itthon samu szervizben ezt megcsinálják.
-
FragMaster
addikt
válasz hallerlaller #2804 üzenetére
Ha ez tényleg így van az nem kicsit tré, hisz annyit írnak fordulhatunk a gyártó hazai márkaszervizébe, ahol IMEI alapján minden további nélkül ellenőrizhető és érvényesíthető a garancia. Persze az áll alatta, hogy a magánimportált készülékek esetén joga van a szerviznek megtagadnia a javítást, de akkor miért kiemelt viszonteladó az expansys a google szerint?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
edward2
addikt
expansysban folyamatosan repül lefelé az ár. (már a megfogadott ár alá jutott így rendelés megérett, de lehet várok még 2 hetet)
Extra kiegészítőket pl. lassan ingyen adják a telefonhoz.
Erősen elmélkedem mi lehet ennek az oka... IFAn Samsung bemutathat valami javított verziót??
-
edward2
addikt
válasz FragMaster #4625 üzenetére
Nekem az az érzésem külföldön is futtatják szépen kifelé.
Expansys.com 299.99 fontért adja elméletileg limitált időre pedig nem. Az elmúlt 2 hétben 100 fontot esett az ára. Most 329ért megkapod a megabundelt amiben 60 fontnyi kiegészítő van...
Továbbá most néztem német media marktban 349 euro... de először a nexus 7et veszem meg
-
Csepy
őstag
válasz outsiders #4933 üzenetére
xxlgsm-nél 93.000.- Ft-ért csak a telefont kapod, kétes helyről egy darab töltővel ás ennyi, mindezt egy nylon zacskóban. Erősen nem ajánlott kategória. Azt hívják szinte mindenhol "AKCIÓS"-nak. Ezek legtöbbször szolgáltatóktól megvett, innen-onann leesett telefonok. Az XXL is többek között cak és kizárólag az akciós árat írja ki (átbaszás kategória). Felhívva öket kiderül, hogy van nem akciós is 111.990.-ért, 1+1 év (megint a legnagyobb kamu a vlágon) bolti garival. Drágák, nagyon.
A likelt expansys is bolti garis (és neked kell kiküldeni hozzájuk javításra, ha gáz van), szóval ez is nagyon drága ahhoz képest...
regards: Csepy
PS.: 1 hónapja még mindenhol volt Samsung garis, mostanra meg már mindenhol eltűntek, de miért?
Regards: Csepy
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv Urak! Érdeklődnék, hogy Valaki vásárolt-e az Expansystól Nexust? A garancia érdekelne, hogy Samu szervíz vállalja-e a 2 évet? Gondolkodom egy Nexus vásárlásán azért érdekelne.
-
Vedro
tag
válasz knyitogato #5967 üzenetére
Szerintem Expansysnál gyári garancia van rá, mert a Google Device oldalán is ezt adja meg hivatalos értékesítőnek, de mondjuk nem találtam rá semmi konkrét leírást.
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Dzsuri89
őstag
válasz palesz53 #5992 üzenetére
1 év tényleg az EU-s gari. Nyár elején írtam levelet az Expansysnak és ezt kaptam válaszul, úgyhogy innen tudom.
(#5995) andrás47
Mindenképpen a Galaxy Nexus-t vedd meg! Semmi hibája nincs!!!
Galaxy SII még a 4.1.1-et se kapta meg, a Nexus meg már a 4.2-t kapja ebben az évben.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz FragMaster #7117 üzenetére
Nagyon remélem mert meg vagyok veszve hogy honnan rendeljem .
expansys megbízható?
Nagyon jó lenne valami megbízható bolt..
Nem akarok bele futni valami sufni gsmbe ahol esetleg pl lemagyarosított telót kézhez kapni..
Mert úgy érzem nexus lesz a tökéletes telefon nekem(asus padfonet 2 őt leszámítva ,de ugye az borsos lesz)
szóval nem akarok puffanni..
De akkor mért nexus titaniumnak van írva?[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz slice14 #7119 üzenetére
batai15: az expansys megbízható, de mivel nem pecsételnek a garanciajegyre (kapacitás hiányában) és a samsungnál ennek a megléte szükséges, ezért baj esetén vissza kell az expansysnak postázni Franszoába, hogy ők intézzék a javíttatást. A legbiztosabb az, hogy ha keresel egy helyet itthon, ahol rendesen lepecsételt, kitöltött gyári garanciaszelvényt kapsz, meg természetesen számlát. Csak ugye így nem 100k alatt, hanem inkább 120-130 ezer környékén lesz az ár.
Ez a cikk segíthet eligazodni: Garancia zűrzavar a piacon – a Galaxy S plus nyomoz.[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
renee7
tag
válasz Spartan #7176 üzenetére
Szerintem ha nem akarja valaki megfizetni a gyártói garanciával kapcsolatos felárat, akkor szvsz az egyetlen szóba jöhető ésszerű opció az Expansys lehet. Korrekt csomagküldő, érvényesíthető szakszerű garanciával. A gsmboltos 0%-os áfa sok esetben lopott készüléket takar, a bolti garancia esetében meg biztos hogy kijelzőt nem fognak cserélni, ha beég, de sokszor inkább boldog lehetsz, ha az önjelölt szervizes gsmboltos hülyegyerek eladó a két szál rossz csavarhúzójával, meg a letöltött servicemanual pdf-el felfegyverkezve nem barmolja szét a cuccot. Mindenképpen kerülendőek.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz catroot #7206 üzenetére
Azért toltam egy levelet az expansys.hu nak rá kérdeztem már hogy miért titanium meg hogy ez lte változat vagy milyen is. De amúgy meg predator666 kollega által ajánlott helyen fogom venni,
nexuoson én maximug egy rootig fogok elmenni. Itt valszeg a google nagyon össze rakja a rendszert vagy ha bug van gondolom hamar javítják.
Kb itt a custom rom csak 1-2 jó pluszt ad mint windows phonera nem? (pl 7.8 home screen)[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
meg is kaptam az expansys levelet, aki hasonló dolgokon problémázik mint én annak itt a válasza.
a.) titanium-black – színváltozat ezüstös keret fekete hátlap, az eredeti kékes volt azt hiszem
b.) a HSPA a HSDPA és a HSUPA együttes mixelt elnevezése, az LTE teljesen más technológia a HSPA+ pedig a normál HSDPA emelt sávszélességet kezelő verziója, Azt hiszem 21MBps a max sebeség, ha a szolgáltató ezt lehetővé teszi. A HSPA+ és az LTE nem rokonok, nem azonos, más frekvencián, más osztással dolgozik. Egyébként a kérdezett modell minden magyar mobilszolgáltaótval kompatibilis kártyafüggetlen készülék
B1T3- köszönöm a válaszodat.
widgeted nem használok, a home-ot meg naponta variáltam.fény erőt meg 60% al használtam eddig minden telómon.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Lenne egy kérdésem, most akkor az expansys mennyi garanciát vállal a telefonra?
---Mennyi jótállást vállalnak az adott készülékre? Az alapvető expansys jótállás mindig olvasható a vásárlási feltételekben és a gyakori kérdésekben. Leegyszerűsítve ma bármire érvényesíthető a magyar és az EU-s jogszabályok által is előírt általában 12 hónapos jótállás és 24 hónapos szavatosság. Az EU-s jogszabályokat azért érdemes hangsúlyozni, mert sokak számára még mindig nem egyértelmű, hogy kicsoda/micsoda az eXpansys. Az eXpansys olyan UK tőzsdén jegyzett nagyvállalat, mely több raktárral és több vállalattal rendelkezik világszerte. A hazai rendeléseket az eXpansys Europe szolgálja ki. Nem fog tehát eltűnni, nem fog kibújni a kötelezettségek alól. Ha pedig egy adott gépre a kötelezőnél hosszabb hosszabb jótállási idő is érvényes, azt is érvényesítheti nála a vásárló.Illetve ők egy éven kívül is pl garanciában javítják mondjuk ha beégett a kijelző?
-
batai15
félisten
válasz zazumisi #7266 üzenetére
Az expansys meg bízható a fórun társaksak alapján és egy európa szerte ismert nagy cég, még ha nem is gyártói garanciát adnak akkor is kicsi az esély hogy átvernek. Szóval lehet nyugodtan onnan rendelni. Én a nexus+dokkoló(hdmi out) packot fogom venni 109 k most hátha lentebb megy karácsonyra az ára.
-jacis énis pont ilyen vagyok, még nem találtam meg a tökéletes telefont,énis ezt a kutatási modszert használom. Eddig a nexus tűnik az igényeimhez a leg"tökéletesebb"(fm rádió hiánya)
. ennél a telónál ha nem lesz valami gyári hibás amit mindig szervizelni kell meg marad akkor pár évig. -
klevente
tag
Az expansysnál gyári garival adják a gnexet?
-
FragMaster
addikt
válasz klevente #8223 üzenetére
Azért van így, mert a samsungnak fontos, hogy le legyen pecsételve a garanciajegy, az expansys meg nem teszi meg ezt kapacitás híján. Viszont baj esetén ha visszapostázod nekik, akkor ők elintézik a javíttatást külhoni márkaszervizben. Annyira nem olcsó náluk, hogy ez a kényelmetlenség megérje.
kornellia84: engem aztán igazán nem érdekel De innen is látszik, hogy sumák a bolt. 99%, hogy nem lehet gyári garanciát érvényesíteni itthon fehérre.
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Tervezgetem egy Galaxy Nexus vásárlását. Olvastam, hogy a Samsung 2év+2hó garival szervizeli elég korrekt módon a telókat, ez akkor is így van ha például Expansys-on veszem, vagy esetlegesen tudtok más korrekt helyet ahol be lehet szerezni 2 év gyári garival? Nem baj ha külföldi a forrás, csak be tudjam vinni gond esetén akár egy vidéki szakszervizbe is!
-
adequate_cou
senior tag
válasz adequate_cou #8284 üzenetére
Mea culpa, előbb kellett volna rákeresnem minthogy kérdezek. Szóval expansys kilőve, hol tudom megvenni ez esetben MO-n érvényesíthető gyári garival? Media Markt gondolom ilyen, de nem lennék szomorú ha olcsóbb hely is lenne...
-
CB
senior tag
Az expansys-on vett telefonok nem gyártói garisak a Samsung esetében.
Ha baj van, saját költségen neked kell Franciaországba küldened, és ott javítják.Olvass vissza kb. két napot, több link is lesz, lesz köztük gyári garis is.
Nem igen fogsz találni gyári garis készüléket, talán egy-két helyen.
Gyártói garaival az ára pedig még mindig vetekszik az újabban kiadott, hasonló kategóriájú egyéb telefonok árával.Itt már neked kell majd dönteni, hogy egy kicsit többet adsz ki érte, és akkor újabb, más típusod lesz, vagy maradsz ennél, a könnyen rootolható, frissítésben nagyon jó telefonnál, ami még most is elég versenyképes a specifikációt tekintve.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Dottore
addikt
Miután Magyarországon vásárolsz egy 2 év gyári garanciás telefont és regisztrálod ezen az oldalon, illetve ilyen jótállási jegyed van, akkor probléma esetén helyszíni garanciát vehetsz igénybe, tehát értsd ezalatt, hogy kimennek, megvizsgálják, csere, elmennek.
Expansys nem Magyarország. Nem érvényes a fent leírt (visszaküldöd nekik és ők intézik a garanciát) garanciális ügyintézés. Az kizárólag a Magyarországon vásárolt két éves garanciával érvényes.
-
CB
senior tag
válasz adequate_cou #8302 üzenetére
Vannak olyan bolti garisok, amelyek nem dobozban, hanem zacsiban érkeznek a címzetthez.
(Állítólag ilyenek a legolcsóbb bolti garisok.)
Az Expansys-tól rendelt pl. olyan dobozos, aminek a címkéje nincs felszakítva.A gyártói garisat pl. biztosan felbontják, mert a garipapírt le kell pecsételni.
Egyébként a készülék szerintem ugyanaz.
Szerintem azért lehet közöttük olyan, amit már a boltban megmutattak valakinek abban a reményben, hogy megveszi, stb.
Minden esetre én is olyat szeretnék majd kapni, amit én tapogattam meg először.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz adequate_cou #8493 üzenetére
Sajnos az benne van a pakliban, hogy olyat küldenek, amit már valaki áttapogatott, neadj isten megvett, majd visszaadott valami okból.
Ha garantáltan lezárt dobozos kell, akkor Expansys. Egyébként isten biz nekem néhány ezrest megérne, hogy bontatlan legyen a doboz.
A bolti garisokat miért is kell kibontani? A dobozról le lehet írni a telefon adatait, nem?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
adequate_cou
senior tag
A Samsung esetében - Az EXPANSYS számlája elegendő az ügyintézéshez, szervizfutárhoz is (szerviz: Telemax, Cirma - Samsung Mo. Megerősítő levél a birtokunkban!).
Idézet az Expansys oldaláról.
100500 Ft-ra jönne így ki gyári garival, szerintem best buy. Valaki tud valamit, hogy ez mégsem így van?
-
CB
senior tag
válasz adequate_cou #8542 üzenetére
Ma délelőtt felhívtam a Samsung hivatalos márkaszerviz ügyfélszolgálatát (2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B).
Az Expansys-tól vásárolt telefonokra 1 év teljes körű garanciát vállal a márkaszerviz a számla ellenében. Ebbe a helyszíni kiszállás is benne van.Ez nem 2 év, de a semminél több.
Ma néztem az Expansys honlapot, és tegnap óta megváltozott.
A garanciális dolgokat jobban eldugták.Ja, és a szürke telefon ára 103000 -ról leesett 96770-re.
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz wardemi #8590 üzenetére
Amúgy kíváncsi vagyok hogy-hogy nem lehet még előrendelni expansysnál az n4-et? Ennyivel az árusítás megkezdése előtt már rég ott parkol náluk szinte az összes készülék.
-
CB
senior tag
Ma délelőtt írtam nektek, hogy a hivatalos Samsung szervizt felhívtam és érdeklődtem az Expansystól vett telefon garanciális ügyintézésével kapcsolatban. A telefonos beszélgetést követően emilben is kértem a telefonos tájékoztatásuk megerősítését.
A levelem:
Tisztelt Ügyfélszolgálat!Közeljövőbe szeretnék vásárolni egy Samsung mobiltelefont az Expansys nevű
európai cégtől.
Az Expansys honlapján megtaláltam a Samsung termékekre szóló garanciális
ügyintézés leírását, de nem teljesen egyértelmű:"A Samsung esetében - Az EXPANSYS számlája elegendő az ügyintézéshez,
szervizfutárhoz is (szerviz: Telemax, Cirma - Samsung Mo. Megerősítő levél a
birtokunkban!)."Mivel az Expansys-tól vásárolt termék dobozát nem nyitják fel, így a
garancialevelet nem pecsételik le. A termékhez csak a hivatalos számla áll
rendelkezésre.Kérem Önöket, hogy írák meg nekem, hogy az Expansys-nál vásárolt Samsung
termékek garanciális ügyintézését, javítását a Samsung hivatalos
márkaszerviz vállalja-e.Ez alatt azt értem, hogy a mobiltelefonhoz kapott számlával a magyarországi
hivatalos márkaszerviz garanciális ügyemben eljár-e.Tisztelettel-Köszönettel:CB
Válasz:
Tisztelt CB Úr!
Köszönjük érdeklődését!
Ha a számla alapján egyértelműen beazonosítható a készülék ( imei szám,
típus megjelölés)a szerviz átveheti garanciába. Egy kizáró ok merülhet fel,
ha a készülék nem Unión belül lett beszerezve, akkor a Samsung Magyarország
visszautasíthatja annak jótállásos keretek között történő kezelését.Üdvözlettel,
TeleMax GSM Szerviz Kft.Hivatalos márkaszerviz
Samsung - LG - Huawei - Alcatel - Sharp - ZTEÜgyfélszolgálat:
2040 Budaörs, Kinizsi utca 4
Telefon: 0623/880-319Nyitvatartás:
Hétfő-Kedd-Csütörtök-Péntek: 8:30 - 17:00
Szerda: 8:30 - 18:00
Ebédszünet: 13:00-13:30[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Szép.
Sok szerencsét hozzá, és kellemes együtt töltött órákat vele.
Azért a párodat ne hanyagold el miatta.Én meg tegnap este rendeltem meg a Nexust az Expansys-tól.
Jövő hét elején itt lesz. (Pont mire jön a 4.2 JB)
(14 hó gyári gari, bontatlan doboz, mi kellhet még?)Hosszú napok jönnek.
-
CB
senior tag
Tegnap előtt este rendeltem meg az Expansys-tól, és ma délelőtt hozta a telefont a futár.
Természetesen nem voltam otthon, így majd hétfőn kapom meg.
Szörnyű arra gondolni, hogy már egész hétvégén tapogathattam volna. Csak 1-2 km-re voltam az új telcsitől.A telefonszámom meg volt adva, de a futár rosszul írta le, így nem tudott hívni.
Minden összejátszott ellenem.[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz mondomén #8794 üzenetére
Szerintem hivatalos gyártói garanciával sehol nem kapsz itthon yakju verziót.
CB feljebb most rendelt az expansystól, hétfőre megkapja szerintem az viszont az lesz kérdezz majd rá nála (amúgy hozzáértés nélkül is 10 perc alatt átalakítható bármelyik)."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
CB
senior tag
válasz FragMaster #8797 üzenetére
Mindenképpen meg fogom írni, hogy milyen verziót ad az Expansys.
-
CB
senior tag
Nekem hétfőn jön meg a GN. Az Expansys-tól rendeltem szerda este, és pénteken hozta a futár (csak nem voltam otthon, így hétfőn kapom meg).
12+2 hónap gyártói garancia (ez biztos, expansys.hu-tól és Samu központi szerviztől írásban megerősítve).
Ha visszaolvasol néhány napot, akkor olvashatod is a levelet, mert beraktam az egyik hozzászólásba.
Bontatlan doboz (állítólag, majd hétfőn meglátom).
105000.- futárral együtt.[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
Sziasztok!
Eladó a Galaxy Nexusom. Az eXpansys-tól vettem egy bő hónapja. Kb. 11 hónap gyártói garancia van még rá. Az állapota egyenértékű dobozból történő kicsomagoláskorival, az első naptól foliával használtam. Gyárilag yakju-s. Doboz, minden tartozék, papírok. Az ára: 83.000 forint. Hozzá tudok adni egy valódi bőrből kszült nagyon erős és elegáns flip tokot. Ebben az esetben 88.000 forintot kérek az egészért. Bocs ha rossz helyen hirdetem, de szerencsére egyre több a Nexus után érdeklődő errefelé.
Főleg budapesten. (Nem tudok utazni) Megkereséseket privátban várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest