Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PrinceT

    csendes tag

    Üdv kedves fórumlakók! Egy olyan kérdésem, lenne hozzátok leginkább azokhoz akiknek van tapasztalata a telefon függetlenítésével, történetesen adott nekem egy T-s alpha, amit szeretnék Londonban használni kiköltözés végett. Van erre mód, hogy "legálisan" függetlenítsem, úgy hogy megkerülöm a T-t a sok ezer forintos függetlenítéssel garanciavesztés nélkül? A segítségeteket előre is köszönöm.

    Kis off: Aki nincs teljesen megelégedve, a gyári headsettel azoknak ajánlom a sony-t, én egy éve vettem sony fülest (mh1c) és bár nem volt olcsó ellenben minőségi darab, jól szól, teljesen meg voltam vele elégedve stb... Viszont szétkopott a drága, nem lehetett már vele váltani a számokat. Nagy meglepetésemre szó nélkül kicserélték, adtak 1 vadi újat, úgyhogy totál megérte. Aki szeretne jó fülest azoknak ajánlom, mert bár a sonykat már elvből kerülöm mint telefont, de a füles teljesen korrekt, meg jó a support hozzá. Akit érdekel az ilyesmi, annak csak ajánlani tudom. off vége.

    Aki pedig hezitál még telefonok között, az ne tegye, nekem ez az első mobilom évek óta amit szeretek is, nem tökéletes de közel van hozzá, teljesen jó vétel, ezért is szeretném használni kint. :)

    :R

Új hozzászólás Aktív témák