Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mayo#51

    tag

    Nah Hölgyek, Urak úgy néz ki, h sikerül két féle képpen használni a telefont ezáltal két féle kijelző időt produkálni! Ez a régieknek valószínűleg nem lesz új, de az újaknak akiket érdekel a nagyobb akkumulátor azoknak igen!

    Először is nagyvonalakban a csomag tartalmazza ugye a nagyobb akksit és mellé a hátlapot! A fehér hátlap anyagáról nem tudok mit mondani, én a feketét rendeltem! A hátlap anyaga nem tér el attól amivel gyárilag van szerelve, ugyanolyan finom tapintású, mintázatú és a színe is koppra azonos! A telefon vastagodása minimális, annyival lesz tőle vastagabb csak, h a kamera egy síkba fog kerülni a hátlappal, a telefon súlya is csak minimálisan lesz nagyobb, személy szerint én mindkét érték emelkedésének örültem, mert így sokkal kényelmesebben tudom kezelni a telefont, a plusz súly miatt pedig jobban érzem, h nálam van :D KÉPEK itt találhatók róla, h milyen a nagyobb akksival!

    No és akkor a kijelzőidő! Előre leszögezem, h még mindig csak GSM hálózaton és még mindig csak folyamatos WIFI-n megy nálam a telefon, a fényerő pedig 0 automatára van állítva és ezzel a beállításokkal mért/megfigyelt adatokat írom! Ugye említettem az elején, h két féle "módon" sikerül használni a telefont az egyik az 1 - 1,5 napos üzemidő a másik pedig a 2 - 2,5 napos üzemidő! Az 1 - 1,5 napos üzemidő alatt a kijelzőidőm átlagosan 7 - 7,5 óra közé szokott esni, de inkább a 7,5 órához van közelebb! A 2 - 2,5 napos üzemidőnél pedig a 6 - 6,5 órás kijelzőidő az átlagos nálam, de leginkább a 6 órához közelít mintsem a 6,5-hez! Ezek a kijelzőidők elég vegyes felhasználással jöttek ki nálam; hívás, net, játék, üzenet, szóval van benne minden, váltakozó idővel!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák