Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazzmedve

    tag

    Sziasztok,

    Hosszú morfondírozás után én is elhatároztam, hogy veszek egy alphát. Fel is hívtam ma az egyik helyet, hogy leadjam a rendelést, mert elég olcsoér találtam függetlent. (laptopexpressz nevü oldal 104 ezer forintért)
    Azt mondta a kolléga, hogy jol gondoljam meg, mert szériahibás a telefon, ahogy az a5 és az a3 is, mivel a fém keret miatt vagy a másik kettőnél a fém ház miatt térerőproblémák lehetnek. Mondta hogy nézzek utána. Kicsit elbizonytalanodtam most e tekintetben, és olvasgattam itt a fórumon, hogy ti mit irtatok, de most nem tudom mi legyen. Nem nyugtattak meg a kommentek, valakinek nagyon gáz valakinek semmi, szerintetek érdemes beruházni rá? S3ról váltanék, állandoan 3g-n lógok. 4g-s előfizetésem nincs, ugyhogy jelenleg azt nem használnám ki csak a 3g-t, és pannonos vagyok.

    más: amúgy ez az extra akksis dolog, nekem erősen hasonlit arra ami az s2nél volt annó:) Ott az volt a sztori h ezzel jött volna ki alapbol, csak akkor nem lett volna a legvékonyabb mobil a piacon, most valahogy ugyanezt érzem az alphánál. Én s2re anno beruháztam az durva akksira és nagyon szerettem, mert ugye szintbe hozta akkor a hátlapot a kamerával, nem kellett félni h megkarcolodik, és tényleg jobb volt az üzemidő :)

    Köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák