Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hispan

    csendes tag

    Sziasztok!

    Mindenekelőtt, nemrég vásároltam egy Galaxy Ace-t és teljes mértékig meg vagyok vele elégedve, egyetlen dolgot kivéve: az akksi normál használat mellett igazából 1 napig bírja. Ha sokat telefonálok, netezek, zenét hallgatok, akkor a nap végére már sír a töltésért... Korábban nem volt okostelefonom, így én a 3-4 napos üzemidőkhöz szoktam.

    Olvasgattam a dologról, jó pár tippet találtam (3G helyett 2G használata, wifi kikapcsolása, fiókszinkronizációk kikapcsolása, passzív háttérkép használata, stb...), de ezek érdemben nem javították az üzemidőt. A probléma az 1350 mAh-s akksi, ami kevés. Egyetlen megoldás van, nagyobb teljesítményű akkumulátor használata.

    A kérdésem az, hogy mi a véleményetek az utángyártott akksik használatáról? Találtam például egy 2000 mAh-s darabot teljesen elfogadható áron, de nem tudom eldönteni, hogy ez most egy olcsó kínai vacak, vagy érdemes beruházni... [e-bay-es link]

    * Ez négy hercegséget, hat grófságot, két őrgrófságot és öt seigneurie-t (elvben közvetlenül a birodalomtól függő uradalmat) jelentett. ** Huizinga, holland történész.

Új hozzászólás Aktív témák