Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Probert75

    addikt

    Üdv mindenkinek, aki a CyanogenMod7.2 RC1 by vo-1 MIRACLE Edition V2-t használja! Furcsa jelenség ütötte fel a fejét a rom viselkedésével kapcsolatban. Olyat csinált, hogy hívtam a barátomat a céges számán, tehát nem a magánon, és egyszer csak átváltott a telefon a híváslistára és totál mást hívtam, mint akit szerettem volna. Más idegesítő dolga is van a romnak. Nem jelez a telefon teljes töltöttségkor és ez nekem nagyon hiányzik. Nem tetszik még a hívásfogadó csúszka karikája sem és maga a kinézet sem, ami akkor fogad. A névjegyzékből hiányzik a jobbra-balra húzom funkció. Tehát nem lehet hívást és sms-t kezdeményezni húzással. Nincs benne futó szolgátatások widget sem. A wifi-re, ahova eddig felcsatlakozott könnyen mégha gyenge is volt a jel, most azt nem teszi. Vagy ha teszi, akkor nagyon hamar eldobja. És sokkal jobban recseg beszélgetés közben, mint az eddigi romok.
    Hogy a rossz dolgokat ellensúlyozzam, van egy jó funkciója is. A roló lehúzásakor megjelenő dolgok közt(GPS, blútyúk, repülő mód, stb.) be lehet álltani a 2G-3G-t és az adatforgalmat is lehet kapcsolni. Tehát ki lehet váltani a 2G-3G widgetet, ami a beállítási menübe vitt.
    Na szóval ennyi, amit e 2 nap alatt észrevettem és zavarók. Valószínű, hogy este, de legkésőbb holnap visszatolom a CWM-ből a The Myth Basic-et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák