Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 22Dávid22

    aktív tag

    Sziasztok!

    Mi a helyzet a mostani CM13-akkal? Pár hónapja próbáltam utoljára, akkor elégedett voltam vele, azért hagytam ott, mert egy frissítéstől bootloopos lett. Ez nálam nem bélyegezte meg örökre a ROM sorsát, hiszen eleinte a CM12 is csinált ilyet, de tavaly ilyenkorra már szépen működött az is. :)
    Azért kérdezem, mert valahogy nem vagyok mostanában megelégedve a ROM-okkal. :(((
    CM11 -> Nálam lefagy, néha FC-zik, a WiFi használat közben beragad úgy, hogy továbbra is csatlakozva van, de nem tölt be semmit. Ami még apróság, hogy én hiányolom a YouTube-ból a 480p-s felbontást.
    CM12.1 -> Minden indításnál optimizál 0-1-2 alkalmazást, ennek meg is van az eredménye, random alkalmazásokat nem tudok elindítani, ilyenkor újra kell indítani a telefont. Jó, ezt tapasztaltam fél éve is. Ami új, hogy valamiért eléggé hajlamos reboot-ra, akár napi 2-3-szor is. (Ez lehet, hogy azért van, mert ezúttal nem csak a pico GApps-ot használtam, hanem hozzáadtam a WebView-t is, de nem értem, hogy ez miért zavarná meg a telefont.)
    Most a gyárit nyúzom, sok letiltott alkalmazás és Greenify mellett elég baráti a sebesség és a RAM használat, bár a CM még mindig jobb volt. Az meg a másik, hogy már nem szeretem a TouchWizt. :DDD
    Habár az is igaz, hogy már csak 1-2 hónapot kéne kihúznia a telefonnak.

Új hozzászólás Aktív témák