Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz kispéé #1824 üzenetére

    Nekem az a gyanúm, hogy ez 3rd party programok miatt van. Azt látni kell, hogy hiába vannak "standardok" a programokra, ezeket nem mindenki tartja be. Ez a nyílt rendszerrel együtt jár, ki kell tapasztalni, hogy melyik program van jól megírva.

    A másik a multitask. Mivel van multitask, ezért ha egy programot - megint csak - sz@rul írnak meg, az feleslegesen terheli a telefont, ha csak simán home-mal lépsz ki belőle. Ezeket ki kell lőni, ha már használod.

    A megoldás az, hogy tudod mit, és hogyan használsz. Úgy látom, hogy a gyári programok esetében biztosan, és a jól megírt külsős programok esetében nem lassítja a telefont, ha nem lövögeted ki külön. A többit vagy nem használod, vagy kilövöd, ha kész vagy vele.

    A task killer használata elkerülhető, de nem ördögtől való. Én a gyári programokat alapból ignore-ra tettem, azokkal nincs gond, a többiből pedig kilépek, ha nem használom (a WC-t is le szoktam húzni magam után). Így nem lassul, bármennyit is van bekapcsolva, de ha így belegondolok, akkor már nem is használom, mert nem kell. Amit feltelepítettem, az jó, nem szemetel, a többit meg letakarítottam a levesbe, nem fogok más hülyesége miatt szívni.

    A warezt meg el lehet felejteni, vagy együtt kell azzal élni, hogy gondot okoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák